POČINJE TURNIR U GALICIJI: Naši momci danas izlaze na teren protiv selekcije Zlina!

Autor:

Sport

09.06.2023

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentacija FS Beograda danas otvara UEFA Regionalni kup.

POČINJE TURNIR U GALICIJI: Naši momci danas izlaze na teren protiv selekcije Zlina!

Foto: UEFA credit

Posle dugog čekanja vreme je za početak UEFA Regionalnog kupa koji se održava u španskoj pokrajini Galiciji. Amaterska reprezentacija FS Beograda počinje takmičenje u grupi „B“ utakmicom protiv selekcije Zlina, predstavnika Češke.

Republika

Meč se igra na „A Lomba“ stadionu od 17 časova. Obezbeđen je prenos utakmice putem Jutjub platforme:

 

 

Na jučerašnjem druženju sa stranim novinarima koji prate UEFA Regionalni kup u Španiji selektor Goran Janković se dotakao selekcije Zlina i važnosti prve utakmice na turniru.

- Ekipa Zlina je jako čvrsta ekipa, sa mnogo talentovanih individualaca i sigurno je da nas čeka izuzetno težak posao, ali ujedno i mnogo bitan, jer je to prva utakmica na turniru, i u takmičenjima ovakvog formata, mnogo toga zavisi od samo starta. Ukoliko dođe do eventualne greške, imaćemo jako malo prostora da je ispravimo, tako da ćemo morati da budemo fokusirani maksimalno i damo sve od sebe.

Nakon današnjem meča, na istom stadionu za dva dana protivnik našim momcima biće selekcija Donje Šleske. Finalni meč grupne faze selekcija FS Beograda igra 14. juna na „Balta Portanovo“ stadionu protiv selekcije Lisabona.

Pored selekcije FS Beograda kroz kvalifikacione turnire učešće na završnom turniru UEFA Regionalnog kupa je izborilo još sedam amaterskih reprezentacija koje predstavljaju svoje regione. Naša reprezentacija se voljom žreba našla u grupi „B“ sa selekcijama Lisabona (Portugal), Zlina (Češka) i Donje Šleske (Poljska), dok će grupu „A“ činiti selekcije Galicije (Španija), Bavarske (Nemačka), Kantona Zenica-Doboj (BiH) i amaterska reprezentacija Republike Irske.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading