ŠAMPION DOČEKUJE ODLIČNI TIM RADNIČKOG: Gosti žele revanš za poraz iz prvog dela prvenstva!

Autor:

Sport

09.06.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zemljoradnik će pred svojom publikom proslaviti plasman u zonski rang.

ŠAMPION DOČEKUJE ODLIČNI TIM RADNIČKOG: Gosti žele revanš za poraz iz prvog dela prvenstva!

Foto: FK Zemljoradnik Balajnac

U okviru poslednjeg kola Nišavske okružne lige ekipa Zemljoradnika (Balajnac) ugostiće sastav Radničkog 1924 (Kočane), utakmica se igra u nedelju, 11. juna od 17 časova i 30 minuta.

Republika

Domaćin nedeljnog duela je još pre par kola obezbedio titulu šampiona lige, koja mu donosi i plasman u Zonu Centar, u kojoj će se Zemljoradnik takmičiti od sledeće sezone. Igrači su "glavom" već na odmoru što se moglo videti i prethodne nedelje kada je prekinuta serija od 17 mečeva bez poraza, odnosno niz od devet vezanih trijumfa. Tim iz Balajnca je na gostovanju Slogi 1980 upisao tek drugi neuspeh ove takmičarske godine.

Na domaćem terenu novi šampion ima impresivne brojke, na 12 mečeva zabeležili su deset trijumfa i dva remija, takođe u kolonama golova su podaci za "poštovanje". Mrežu protivnika su tresli 50 puta, dok je njihov golman savladan u 15 situacija. Sigurno će među igračima Zemljoradnika biti motiva da se trijumfom ode na zasluženi letnji odmor, i da se pehar proslavi pred svojim navijačima novom dobrom partijom.

Republika

Foto: FK Radnički 1924 Kočane

Ekipa Radničkog 1924

U nedelju će se nasuprot igrača lidera na tabeli naći sastav Radničkog, koji se trenutno sa 46 osvojenih bodova nalazi na četvrtoj poziciji na tabeli. Tim iz Kočana je otvorio sezonu sa tri vezana trijumfa, ali je kasnije napravio seriju trijumfa koja je popravila položaj u ligi. 

Od starta prolećnog dela prvenstva Radnički igra u promenjivoj formi, nešto slabije rezultate zabeležili su na gostovanjima, što ih je u neku ruku koštalo boljeg plasmana na tabeli. Redovni član okružnog ranga će sezonu završiti duelom sa po mnogim parametrima najboljim sastavom u ligi, i sigurno će igrači imati motiva da se "odmere" i da vide gde se trenutno nalaze.

Prvi duel ova dva tima završen je pobedom Zemljoradnika na gostovanju rezultatom 2:1.

Zemljoradnik (Balajnac) - Radnički 1924 (Kočane)

Nedelja, 11. jun od 17.30

Stadion Zemljoradnika

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading