STIŽE NOVI PEHAR ZA KLUPSKE VITRINE: Jošanica pred svojim navijačima "predstavlja ulaznicu" za Srpsku ligu!

Autor:

Sport

09.06.2023

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duel sa Šumadijom neće imati rezultatski značaj.

STIŽE NOVI PEHAR ZA KLUPSKE VITRINE: Jošanica pred svojim navijačima "predstavlja ulaznicu" za Srpsku ligu!

Foto: FK Jošanica Novi Pazar

U okviru poslednjeg kola Šumadijsko-raške zone ekipa Jošanice ugostiće sastav Šumadije 1903 iz Kragujevca, utakmica se igra u nedelju, 11. juna sa početkom od 17 časova i 30 minuta.

Republika

Domaćinu nedeljnog duela i novom šampionu je prošle sezone plasman u Srpsku ligu Zapad izmakao za samo dva boda, ali je ove godine situacija potpuno drugačija. Sastav Jošanice je od samog starta istakao kandidaturu za najviši plasman, titula jesenjeg prvaka je bila potvrda najviših ciljeva, a isti su potvrđeni i pre par nedelja kada je i zvanično osiguran pehar.

Trenutno se tim iz Novog Pazara nalazi u seriji od 16 mečeva bez poraza, priliku da završe takmičarsku godinu pred svojim navijačima, i da pred istima dobiju šampionski pehar imaće u nedelju. U Novopazarskoj banji, gde ekipa igra domaće mečeve ove sezone ni jedan rival nije odneo ceo plen, 11 trijumfa i samo jedan remi zabeležili su igrači Jošanice.

Republika

Foto: FK Jošanica Novi Pazar

Najavni poster

Dodeli pehara će kao rival u poslednjem kolu prisustvovati tim Šumadije 1903 koji se trenutno sa učinkom od 12 trijumfa, pet remija i osam poraza nalazi na trećoj poziciji na tabeli. Tim iz Kragujevca je jako loše počeo sezonu, ali se posle forma igrača podigla, pa su krenuli i bolji rezultati.

Nekadašnji član srpskoligaškog karavana se već pet godina takmiči u aktuelnog rangu i gotovo svake sezone se ekipa nalazi u samom vrhu tabele, isti slučaj je i u aktuelnoj takmičarskoj godini. 

Sastav Šumadije na gostovanjima igra nešto slabije nego pred svojim navijačima, od osam ligaških poraza, čak pet su upisani "na stari", pa je meč sa liderom na tabeli novi izazov za tim iz Kragujevca.

Prvi duel ova dva tima završen je pobedom Jošanice, koja je ostvarena rezultatom 3:2 na gostovanju u veoma zanimljivom meču.

Jošnica (Novi Pazar) - Šumadija 1903 (Kragujevac)

Nedelja, 11. jun od 17.30

Stadion u Novopazarskoj banji

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading