SPUŠTENA JE ZAVESA NA OVOSEZONSKO TAKMIČENJE: Sloga se ubedljivim trijumfom oprostila od navijača!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.06.2023

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I treća uzastopna sezona u najvišem fudbalskom rangu rasinskog okruga je okončana.

SPUŠTENA JE ZAVESA NA OVOSEZONSKO TAKMIČENJE: Sloga se ubedljivim trijumfom oprostila od navijača!

Foto: FK Sloga Lozna

Prethodnog vikenda okončano je ovosezonsko takmičenja u okviru Prve rasinske okružne lige. U 34. rundi fudbaleri Sloge su na svom terenu u Lozni dočekali sastav 13. aprila iz Lomnice, a prema očekivanju, zabeležen je trijumf rezultatom 4:2, čime je domaći sastav šampionat okončao na petoj poziciji, što je ujedno i najbolje klupsko ostvarenje.

 

Meč. bez rezultatskog značaja obeležio je oproštaj od aktivnog igranja fudbala dugogodišnjeg golmana, a po potrebi i igrača Slavka Petrovića. Slavko je kroz celu karijeru bio veran klubu iz svog rodnog mesta u kome je dao nemerljiv doprinos razvoju kluba. Povodom završetka karijere Petroviću je predsednik kluba Milan Milosavljević uručio uramljeni dres sa "brojem 1". 

Foto: FK Sloga Lozna

Došlo je vreme da se "kopačke okače o klin" - Slavko Petrović

 

Utakmica je počela obostrano otvorenom igrom u kojoj je do izražaja došla brzina fudbalera Sloge pre svih Marka Kovačevića i Andrenića. Obojica su čestim begovima po krilima pravila pometnju u odbrani Lomničana. Igrao se 15. minut kada je Marko Kovačević u punom trku nadmudrio dvojicu gostujućih fudbalera, izašao je sam pred golmana Prodanovića kojeg je rutinski savladao. 

Samo pet minuta kasnije brzinske sposobnosti prikazao je i Andrejić koji je nakon solo prodora primorao golmana gostiju da po drugi put vadi loptu iz svoje mreže. Na isteku pola sata igre gosti su uspeli da smanje prednost domaćina, a u listu strelaca se upisao Marković.

Nastavak susreta donosi petnaestominutnu uspavanku, da bi u 60. minutu nakon akcije u kojoj je ulestvovao gotovo kompletan vezni red kluba iz Lozne, Miloš Kovačević je treći put zatresao mrežu gostujućeg sastava.

Pet minuta kasnije gosti preko Dimitrijevića vraćaju rezultatsku neizvesnost, da bi konačan rezultat ovog susreta postavio Marko Kovačević osam minuta pre poslednjeg zvižduka glavnog arbitra.

Republika

Foto: FK Sloga Lozna

Iz Lozne poručuju - vidimo se na jesen

 

- Prva rasinska okružna liga, 34. kolo:

Sloga (Lozna) - 13. april (Lomnica) 4:2 (2:1)

Stadion: kraj Morave u Lozni

Gledalaca: 50

Strelci: Ma. Kovačević 15`, 82`, Andrejić 20`, Mi. Kovačević 60`; Marković 30`, Dimitrijević 65`

Sloga (Lozna): Petrović (Savić), S. Nedeljković, Andrejić, Milojević, Milosavljević, Mladenović, Ma. Kovačević, Mi. Kovačević, A. Vasiljević, Velisavljević, Dimitrijević (Stojanović).

13. april (Lomnica): Prodanović, Kezunović, Ljubodragović, Gogić, Drenovac, Stevanović (Tutulić), Marković, Milanko, Petrović, Cvetković, Dimitrijević.

Fudbaleri Lozne ovosezonski šampionat okončali su sa skorom od 14 pobeda, osam remija i deset poraza, što je najbolje ostvarenje od kako se sastav iz Lozne takmiči u najvišem rangu rasinskog okružnog fudbala.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading