KVALITETAN RAD SE ISPLATIO: Sastav Mladosti je od starta nastavka prvenstva "novi tim"! (FOTO)

Autor:

Sport

25.05.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabranici trenera Smiljkovića blistaju ovog proleća!

KVALITETAN RAD SE ISPLATIO: Sastav Mladosti je od starta nastavka prvenstva "novi tim"! (FOTO)

Foto: FK Mladost 1955 Moravac

Klub je od starta sezone 2022/2023 počeo sa ponovnim takmičenjem i uzeli su učešće u Opštinskoj ligi Aleksinac.

Republika

Posle jesenjeg dela prvenstva sastav Mladosti 1955 držao je 11. poziciju na tabeli sa isto toliko osvojenih bodova posle 12 odigranih mečeva. Tim iz Moravca je upisao tri trijumfa, dva remija, dok su sedam puta ostali praznih šaka.

Za vreme zimske pauze odrađen je izuzetno dobar pripremni period, što se odmah odrazilo i na rezultate ekipe od starta nastavka šampionata. Mladost je drugi deo prvenstva započela minimalnim porazom na gostovanju Crvenoj zvezdi, nakon toga su upisana i dva remija. 

Na poslednjih pet mečeva igrači tima iz Moravca imaju isto toliko trijumfa. U toj seriji pobeđen je i sastav iz samog vrha tabele, savladali su igrači Mladosti ekipu Škriljca pred svojim navijačima rezultatom 2:1. Ukoliko se sagledaju svi rezultat ove kalendarske godine, ekipa nije poražena od 26. marta.

Pored dobrih ligaških rezultata, ekipa je obezbedila i prolazak u anrednu fazu kup takmičenja gde ćse se sastati sa timom Svrljiga koji se trenutno takmiči u Zoni Centar. 

Po broju osvojenih bodova sastav Mladosti se na tabeli nalazi odmah iza trenutnog lidera i njegovog prvog pratioca, svi gore navedeni rezultati su rezultat kvalitetnog i vrednog rada, kako na treninzima tako i na utakmicama. 

Brz i atraktivan fudbal prikazuju puleni trenera Saše Smiljkovića, a rezultat toga je i broj navijača koji iz utakmice u utakmicu raste na stadionu. U proseku na mečevima ekipe Mladosti, na domaćem terenu prati oko 200 ljubitelja fudbala, taj broj je nešto manji na gostovanjima, ali je svakako i podrška na strani retkost u nižim rangovima. 

Sastav Mladosti je predstojećeg vikenda slobodan, do kraja prvenstva su ostala još četiri kola, a ekipa iz Moravca očekuju tri meča sa timovima koji se nalaze iznad njih na tabeli, što će svakako biti dobar test za njih.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading