TITULA JE PLAVO-BELA: Hrtkovčani se vraćaju u viši rang posle dve sezone!

Autor:

Sport

25.05.2023

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odigrana utakmica je imala više revijalni nego takmičarski karakter.

TITULA JE PLAVO-BELA: Hrtkovčani se vraćaju u viši rang posle dve sezone!

Foto: FK Hrtkovci

Ekipa Hrtkovci ugostila je u okviru poslednjeg kola Opštinske lige Ruma-Irig sastav Fruškogorca (Mali Radinci), prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg gosta rezultatom 4:1.

Republika

Domaći sastav je u prošlom kolu i matematički osigurao titulu prvaka i sada je u duelu sa Fruškogorcem pred svojim navijačima imao tu čast da istu i proslavi na pravi način.

Odlično su započeli domaći igrači utakmicu, probio je Danijel Rajda po desnoj strani, loptu je u bacio u kazneni prostor, gde se najbolje snalazi Marko Antonić koji glavom smešta loptu u mrežu, 1:0.

Otvorila se utakmica, rani gol je dodatno motivisao igrače oba tima na krenu ofanzivno ka golu protivnika, do kraja prvog dela viđeno je pregršt prilika, ali promene rezultata nije bilo.

U drugom poluvremenu tempo igre je malo opao, ali su opet timovi stvorili par prilika pred u kaznenom prostoru protivnika, međutim utakmica je završena rezultatom koji je postavljen u drugom minutu, 1:0 za Hrtkovce.

 

 

Hrtkovci - Fruškogorac (Mali Radinci) 1:0 (1:0)

Hrtkovci: Krpan, Međed, Kukić, Manojlović, Pjevac, Obrovac, Rudić, Rajda, Maksimović, Joldžić, Antonić

Na klupi: Savić, Todorović, Sabo, horvat, Perić, Savić, Smoljanić

Fruškogorac: Stojković, Nikolić, Cvijetinović, Nenić, Pavlović, Čolić, M. Topić, Bakić, A. Topić, Samardžija, Georgijević

Posle utakmice, igrači oba tima su zajedno ostali na večeri povodom osvajanja šampionske titule ekipe Hrtkovci. Domaći tim će od sledeće sezone biti član Međuopštinske lige Srem, u koju se vraća posle dve godine provedene u opštinskom rangu.

Prvak Opštinske lige Ruma-Irig je pored bodovne kolone, odneo "titule" i u ostalim statističkim podacima. Igrači Hrtkovca su mrežu protivnika ove sezone tresli u 52 situacije, dok su loptu u njihovoj mreži imali prilike da vide samo devet puta.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading