VREME JE ZA TREĆI DUEL OVE SEZONE: Sastav Solunca je dva puta slavio protiv Napretka, ali prostora za opuštanje nema!

Autor:

Sport

25.05.2023

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema lakih protivnika ove sezone u ligi.

VREME JE ZA TREĆI DUEL OVE SEZONE: Sastav Solunca je dva puta slavio protiv Napretka, ali prostora za opuštanje nema!

Foto: FK Solunac Karađorđevo

U subotu će, 27. maja u Karađorđevu biti odigran meč 28. kola PFL Subotica, u kojem će ekipa Solunca ugostiti sastav Napretka iz Nadalja, početak utakmice zakazan je za 17 časova i 30 minuta.

Republika

O igrama sastava Solunca ne treba puno trošiti reči, ove polusezone na 11 ligaških mečeva imaju isto toliko trijumfa, gol razlika je takođe impresivna, 39 puta su tresli mrežu rivala, dok je njihov golman savladan u samo četiri situacije. Tim iz Karađorđeva je uspeo da istopi zaostatak koji je imao u odnosu na lidera, i sada se on nalazi na prvoj poziciji na tabeli sa prednošću od četiri boda u odnosu na prvog pratioca.

Ako se pogleda celokupna sezona, sastav Solunca je na domaćem terenu trenutno na učinku od osam trijumfa, tri remija, dok su samo u jednom meču ostali praznih šaka. Sastav Udarnika iz Višnjevca je uspeo da slavi u Karađorđevu rezultatom 2:0.

Kapiten Solunca, Dušan Paripović je za naš portal povodom subotnjeg duela izjavio:

- Kao i svaka prethodna, i ova utakmica je veoma važna, nema više lakih protivnika, ali ja verujem u moje momke i znam da ćemo dati sve od sebe i doneti još jednu pobedu Soluncu, i obradovati naše verne navijače naravno. Svi smo sada na raspolaganju treneru, suspenzije su odrađene, vredno treniramo i verujemo u uspeh. Pozivam sve ljude da dođu u subotu na stadion i da uživaju u utakmici. 

Republika

Foto: FK Solunac Karađorđevo

Tim iz Karađorđeva sam odlučuje svoju sudbinu 

U nedelju će u Karađorđevu gostovati dugogodišnji član PFL-a, sastav iz Napretka koji je prvi deo sezone odigrao u jako lošoj formi. Posle 15 jesenjih mečeva tim iz Nadalja se nalazio na poslednjoj poziciji na tabeli sa samo četiri osvojena boda.

Od starta drugog dela prvenstva, ekipa je zaigrala dosta bolje i treutno su na učinku od sedam trijumfa, jednog remija i tri poraza. Po broju osvojenih bodova ovog proleća nalaze se na visokoj četvrtoj poziciji. Trenutno se Napredak nalazi u seriji od tri trijumfa i u odličnoj formi dočekuju gostovanje lideru i verovatno najteži ispit ove polusezone.

U prvom ligaškom duelu ova dva tima, u Nadalju je domaćin na poluvremenu vodio sa 1:0, ali su gosti iz Karađorđeva uspeli da preokrenu rezultat i da slave na kraju sa 5:1. Ove dve ekipe su voljom žreba odigrale i utakmicu u kupu, tamo je Solunac prošao dalje nakon pobede od 6:1.

Solunac (Karađorđevo) - Napredak (Nadalj)

Subota, 27. maj od 17.30

Stadion u Karađorđevu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading