DINAMO ŽELI NOVO FINALE KUPA: Na stadionu u Pančevu će gostovati sastav Bačke 1901 iz Subotice!

Autor:

Sport

23.05.2023

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pančevci žele da ponove uspeh i da se opet u njihovim vitrinama nađe pehar kupa Vojvodine.

DINAMO ŽELI NOVO FINALE KUPA: Na stadionu u Pančevu će gostovati sastav Bačke 1901 iz Subotice!

Foto: FK Dinamo 1945 Pančevo

U okviru polufinala kupa Vojvodine ekipa Dinama 1945 iz Pančeva ugostiće sastav Bačke 1901 iz Subotice, utakmica se igra u sredu, 24. maja od 17 časovan na "Gradskom stadionu" u Pančevu.

Republika

Domaćin susreta, sastav Dinama se trenutno sa 28 osvojenih bodova nalazi na 12. pozicije u Srpskoj ligi Vojvodina. Ekipa je u ligi u dosadašnjem toku sezone zabeležila šest trijumfa, deset remija i devet poraza. Trenutno se nalaze u seriji od četiri vezane ligaške podele bodova.

Kada je reč o mečevima na domaćem terenu u ligi, tu su uspeli da svoj bodovni saldo obogate sa 17 bodova. Pančevci su na 13 mečeva zabeležili učinak 4-5-4. Mladi Dinamovi dečaci očekuju veliku podršku Pančevaca za ovaj duel koji će biti sigurno jedna lepa fudbalska predstava.

Iz redova Dinama su povodom meča polufinala kupa poručili:

- Cela ova sezone je bila bez emocija i nekako prazna, prvi put u aktuelnoj takmičarskoj godini se oseća euforija i isčekivanje utakmice koje nas očekuje u sredu. Na korak smo od cilja, da se plasiramo u finale i ponovimo uspeh od pre par godina kada smo osvojili kup Vojvodine. Motiv više za naše igrače i ekipu trebao bi da bude i to što se finale igra u Bačkoj Topoli na "TSC areni". 

Republika

Foto: FK Dinamo 1945 Pančevo

Najavni poster

Nasuprot igrača Dinama na stadionu u Pančevu naći će se tim Bačke 1901 koji se trenutno takmiči u Vojvođanskoj ligi Sever, gde zauzima sedmu poziciju na tabeli sa 39 osvojenih bodova. Ekipa iz Subotice je u dosadašnjem toku sezone u ligi zabeležila 12 trijumfa, isto toliko poraza i samo tri remija.

Na poslednjih pet ligaških mečeva igrači Bačke su upisali dve pobede i tri poraza, seriju od tri neuspeha prekinuli su proteklog vikenda kada su pred svojim navijačima savladali ekipu Vrabasa sa 3:1. 

Kada je reč o mečevima na gostovanjima, u ligi, sastav Bačke je na 13 susreta van svog stadiona zabeležio dva trijumfa, isto toliko remija i čak devet poraza.

Dinamo 1945 (Pančevo) - Bačka 1901 (Subotica)

Sreda, 24. maj od 17 časova

"Gradski stadion" u Pančevu

BONUS VIDEO: 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading