GOSTI "KASNO" STIGLI NA UTAKMICU: Igrači Drine su tek u drugom poluvremenu krenuli sa svojom karakterističnom igrom!

Autor:

Sport

09.05.2023

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podela bodova u Lipničkom Šoru.

GOSTI "KASNO" STIGLI NA UTAKMICU: Igrači Drine su tek u drugom poluvremenu krenuli sa svojom karakterističnom igrom!

Foto: FK Drina Ljubovija

U okviru 24. kola Mačvanske okružne lige ekipa Sloge iz Lipničkog Šora ugostila je sastav Drine iz Ljubovije, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 2:0.

Republika

Ekipa Drine je u ovaj duel ušla sa liderske pozicije koju je delila sa još dva tima sa po 52 osvojena boda, dok je sastav Sloge sa 20 bodova manje bio na osmom mestu.

Tokom prvih pola sata igre igralo se ugalvnom na sredini terena, bez ozbiljnijih prilika na obe strane. Gostujući igrači su ušli u meč bojažljivo i nesigurno, bez prave ideje u ofanzivi.

Na isteku 30. minuta javila se prava glavobolja za trenera gostiju, Vladimira Krstića, startni bek, Vasiljević je zbog povrede morao da napusti teren, njega je zamenio i dalje roviti Todorović.

Nedugo posle prinudne izmene, lopta je završila iza leđa golmana gostiju. Posle nesmotrene reakcije čuvara mreže Drine, Manojlovića, najbolje se snalazi Marko Milutinović koji se upisuje u listu strelaca, 1:0 za Slogu.

To je ujedno bio i rezultat prvog dela igre u kojem nije bilo žutih kartona.

Republika

Foto: FK Sloga Lipnički Šor

Stadion u Lipničkom Šoru

Fudbaleri Drine su posle desetominutne pauze "stigli na utakmicu", krenuli su sa svojim prepoznatljivim pritiskom na protivničku ekipu i ubrzo su došli do izjednačenja.

Igrao se 58. minut kada je Milovanović probio do kaznenog prostora domaćina, zatim je dodao do Nikole Đorđića koji loptu šalje u nebranjeni deo mreže Sloge, 1:1. 

Činilo se da su gosti pronašli pravu taktiku za nadmetanje sa Slogom i da je pitanje vremena kada će doći do vođstva. 

Stvarali su prilike gostujući igrači za prvo njihovo vođstvo na meču, ali bezuspešno, promene rezultata do poslednjeg sudijskog zvižduka nije bilo.

Tokom drugog dela igre, dosta posla imao je i glavni sudija na meču, Srđan Stepanović koji je u tom periodu pokazao osam žutih kartona. 

Sloga (Lipnički Šor) - Drina (Ljubovija) 1:1 (1:0)

Sloga: Arnautović, Grujić (od 87' Kovačević), Radulović, Filipović, Milutinović (od 66' Aleksić), Savić, Veselinović, Blagojević, Jekić, Bogićević (od 61' Kovačević), Marić

Drina: Manojlović, Vasiljević (od 31' Todorović), Polić, Ćirković, Milovanović, V. Petrović, Nj. Petrović (od 82' Momić), Avramović, Đorđić, Đuričić, Vasić (od 82' Dolijanović)

Posle ovog kola ekipa Lipolista se osamila na prvoj poziciji na tabeli, Drina ima jedan bod manje na drugom mestu, dok trećeplasirani sastav Hajduk Stanka ima dva boda manje u odnosu na lidera.

U sledećem kolu Drina dočekuje Antimon iz Zajače, dok sastav Sloge gostuje Jedinstvu iz Malog Zvornika.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading