JAKO BITNA POBEDA NA TEŠKOM GOSTOVANJU: Igrači Magnohroma su imali svoje prilike, ali tri boda idu u Vrnjce!

Autor:

Sport

09.05.2023

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Greška štopera skupo koštala domaći tim.

JAKO BITNA POBEDA NA TEŠKOM GOSTOVANJU: Igrači Magnohroma su imali svoje prilike, ali tri boda idu u Vrnjce!

Foto: FK Vrnjci

U okviru 24. kola Međuopštinske lige FSRO ekipa Magnohrom iz Kraljeva ugostila je sastav Vrnjca, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 2:1.

Republika

Domaćin susreta je do ovog duela pored svog imena imao 27 osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za deobu desete pozicije u ligi, dok je sastav Vrnjci sa 45 bodova bio na trećem mestu.

Utakmica je počela klasičnim odmeravanjem snaga, bez ozbiljnijih prilika na obe strane sve do isteka pola sata igre.

Nakon ubačene lopte iz kornera od strane Marka Gavrovića, najbolje se u kaznenom prostoru Magnogroma snalazi Ilija Čolović, koji šalje loptu u mrežu, 1:0 za goste. 

Nakon primljenog gola domaći igrači kreću ofanzivnije ka polovini protivnika, stavraju par dobrih prilika, ali danas odlični Đurović brani svaki njihov udarac.

Pred sam kraj prvog dela igre, nakon prodora po levoj strani i povratne lopte u šesnaesterac ekipe Vrnjci, najbolje se snalazi Filip Aleksandrović, koji je šalje u mrežu golmana Đurovića, 1:1.

Od samog starta drugog dela igre, gostujući fudbaleri kreću sa učestalim "izletima" na polovini domaćina, ali prilike Savića i Gavrovića nisu iskorišćene.

U 68. minutu nakon greške domaćeg štopera, lopta dolazi do Nikole Bučukarevića koji je mirno šalje u mrežu Magnohroma, 2:1 za goste. 

Do kraja susreta domaći igrači su imali više prilika za postizanje pogotka, ali su gosti uspeli da se obrane i odnesu ceo plen u Vrnjce. 

Magnohrom (Kraljevo) - Vrnjci 1:2 (1:1)

Magnohrom: Kosanović, Milovanović (od 60' Đorić), Marinković, Vrljanović, Aleksandrović, Živanović, Andrić (od 60' Čingelić), Vrljanović, Mijailović, Pešić (od 75' Vujović), Mikićević (od 38' Stojanović)

Vrnjci: Đurović, Bajić, Stefanović (od 21' Atanasković), Čeperković, Radenković, Gavrović, Ristić, Savić, Čolović, Drašković, Bučukarević

Posle ovog kola ekipa Vrnjci i dalje zauzima treće mesto na tabeli, ali je sada zaostatak za vodećim dvojcem šest bodova.

Predstojećeg vikenda u Vrnjce gostuje sastav Lazac, dok ekipa Magnohroma ide na noge Jovo Kurusli (Cvetke).

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading