ADAMOVIĆ ODRŽAO LIPOLIST U VRHU TABELE: Ekipa Vidojevice je pružila odličnu partiju, ali je ostala bez bodova u poslednjim trenucima meča!

Autor:

Sport

23.04.2023

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je šansi na obe strane, ali su gosti bili spretniji u završnicama.

ADAMOVIĆ ODRŽAO LIPOLIST U VRHU TABELE: Ekipa Vidojevice je pružila odličnu partiju, ali je ostala bez bodova u poslednjim trenucima meča!

Foto: youtube.com/printscreen

U okviru 22. kola Mačvanske okružne lige ekipa Vidojevice iz Lešnice ugostila je sastav Lipolista, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 3:2.

Republika

Ekipa Lipolista je u ovaj duel ušla sa 46 bodova, sa deobe drugog mesta na tabeli, dok je sastav Vidojevice sa 27 osvojenih bodova bio na 11. poziciji.

Prvu ozbiljniju priliku na meču imali su gosti, posle prodora po levoj strani, igrač Lipolista je imao odličnu šansu da ubaci loptu u kazneni prostor domaćih, ali je njegov pokušaj završio u rukama golmana Tubića.

Ubrzo nakon toga igrači Lipolista su stigli do vođstva. Posle prodora po desnoj strani odlično se snašao Dušan Brus koji sa ivice kaznenog prostora šalje loptu u mrežu Vidojevice, 1:0 za goste.

Trgli su se igrači iz Lešnice, zaigrali su dosta bolje i nedugo zatim su pripretili golmanu Vučiniću. Posle izvedenog slobodnog udarca sa centra, napadač domaćih je uputio loptu glavom ka golu protivnika, ona kači jednog od igrač Lipolista i završava pored stative, korner za domaćina.

Upravo iz tog udarca iz ugla su mogli domaći do izjednačenja, ali je posle velike gužve gotovo u petercu Lipolista udarac igrača Vidojevice završio visoko preko gola.

Do kraja prvog dela igre beležimo po dve odlične prilike na obe strane, ali su golmani odlično intervenisali.

Za vreme desetominutne pauze trener domaćih odlučio je da Vukašin Orelj ustupi svoje mesto na terenu rezervisti Nikoli Jokiću.

Zaigrali su domaći bolje od starta nastavka, posle greške odbrambene linije Sekulić izlazi sam pred golmana Vučinića, ali šalje loptu preko gola.

Posle dosuđen slobodnog udarca u blizini centra igrališta, loptu je odlično u kazneni prostor Lipolista ubacio Slaviša Bučić, ispred gola se najbolje snalazi Mladen Josić koji odličnim udarcem donosi izjednačenje svom timu, 1:1.

Mogli su ubrzo domaći igrači do potpunog preokreta, ali nisu uspeli da realizuju odlično kreiran kontranapad.

Pred sam kraj susreta dosuđen je kazneni udarac u korist gostiju sa nekih 17 metara, loptu je odlično namesti i poslao u gol Darko Adamović za konačnih 2:1.

Vidojevica (Lešnica) - Lipolist 1:2 (0:1)

Vidojevica: Tubić, Savić, Filipović (od 59' Arnautović), Đukić, Bučić, Kostadinović, Vuković, Orelj (od 46' Jokić), Josić, Sekulić, Ignjatović

Lipolist: Vučinić, Petrović, Adamović, Trifunović, Lončar (od 75' Džagić), Matić (od 59' Berić), Mršović, Stojanović (od 59' Đorđiđ), Brus, Mijailović, Todorović

Ovim trijumfom ekipa Lipolista je nastavila borbu za sam vrh tabele i plasman u viši rang.

U sledećem kolu Lipolist opet gostuje, ovoga puta u Banji Koviljači ekipi Gučeva 1929, dok sastav Vidojevice ide na noge Podrinju iz Lozničkog Polja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading