NEVEROVATAN MEČ NA STADIONU "LOTRIN GAJ": Turekovčani pred oko 150 gledalaca savladali lidera uprkos kadrovskim problemima! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.04.2023

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak posle meča može da raduje sve zaljubljenike "igre sa loptom".

NEVEROVATAN MEČ NA STADIONU "LOTRIN GAJ":  Turekovčani pred oko 150 gledalaca savladali lidera uprkos kadrovskim problemima! (VIDEO)

Foto: FK Turekovac

U okviru 18. kola Gradske lige Leskovac ekipa Turekovca ugostila je sastav Atletika iz Donje Jajine, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 2:1.

Republika

Ekipa Turekovca je u ovaj meč ušla sa deobe treće pozicije, dok je sastav Atletika bio lider na tabeli, sa tri boda više u odnosu na prvog pratioca.

Domaći sastav u duel sa liderom je bio u velikoj meri izmenjen u odnosu na prethodne mečeve Turekovca, dosta igrača je iz opravdanih razloga propustilo ovu utakmicu.

Gosti su otvorili bolje duel, lopta ih je "slušala", stvarali su prilike i ubrzo su došli do vođstva. 

Igrao se 12. minut kada je odlična akcija po desnoj strani, nakon povratne lopte i udarca Nenada Stankovića završena pogotkom, 1:0 za Atletiko.

Trgli su se malo domaći igrači i od primljenog gola su zaigrali dosta bolje. U 33. minutu posle centaršuta Dušana Milenkovića, igrač Ateletika, Nikola Bojanić je glavom poslao loptu u svoju mrežu, 1:1.

To je ujedno bio i rezultat prvog dela igre u kojem je pokazan jedan žuti karton, Nikola Marjanović, igrač Turekovca je "požuteo" zbog bezobzirnog starta.

Mogli su gosti u nastavku meča preko Nenada i Nikole Stankovića do novog vođstva, ali je golman Dalibor Mitić bio odličan u čuvanju svog gola.

Pokušao je i Andrija Cvetković, ali je udarac domaćeg igrača završio pored gola.

U 60. minutu mladi Aleksa Milošević je "uzeo loptu u svoje noge", nanizao je 5, 6 igrača protivničke ekipe i u situaciji 1 na 1 sa golmanom Savićem izlazi kao pobednik, 2:1 za Turekovac.

Velika borba se od tog trenutka vodila po celom terenu, gosti su posle kornera imali odličnu priliku za vraćanje meča u normalu, ali je udarac Stankovića završio preko gola.

Pred sam kraj utakmice, Đorđe Milošević je poslao odličan pas do Andrije Cvetkovića, on je šalje do Alekse Milološevića koji postiže svoj drugi gol na meču, treći za svoj tim za konačnih 3:1.

 

 

Velika borba u drugom poluvremenu i potpuni preokret domaćih igrača rezultirao je i velikim brojem javnih opomena. Tokom drugih 45 minuta glavni sudija na meču, Danijel Tasić je pokazao devet žutih kartona i jedan crveni. Stefan Pavlović je u kratkom vremenskom periodu dva puta "požuteo" pa je otišo na tuširanje ranije od ostalih igrača Turekovca.

Turekovac - Atletiko (Donja Jajina) 3:1 (1:1)

Turekovac: Mitić, Marjanović, A. Milošević, Milenković, Denić, Cvetković, Đ. Milošević, Janković (od 61' Stanković), Živkoviž, Kocić (od 81' Mitić), Pavlović

Atletiko: Savić, Stanković, Ni. Bojanić, Stajić, Ne. Stanković, Marjanović (od 61' M. Stanković), Ni. Stanković, Petrović, Đokić (od 72' Kostić), Ne. Bojanić, Stojanović

Ovim rezultatom situacija u vrhu tabele se dodatno zakomplikovala. Morava i Atletiko sada dele prvo mesto sa po 41 osvojenim bodom, dok Turekovac i Derbi 2016 dele treću poziciju sa šest bodova manje u odnosu na vodeći dvojac.

U sledećem kolu Turekovac dočekuje Mladost (Donji Bunibrod), dok sastav Atletika igra pred svojim navijačima protiv ekipe Gornje Sinkovce.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading