VIHOR NASTAVLJA SERIJU POBEDA: Posle preokreta pred domaćom publikom savladan je Čelik iz Belog Polja!

Autor:

Sport

16.04.2023

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gol za pobedu postignut je pred sam kraj meča.

VIHOR NASTAVLJA SERIJU POBEDA: Posle preokreta pred domaćom publikom savladan je Čelik iz Belog Polja!

Foto: FK Vihor Žbevac

U okviru 18. kola Pčinjske okružne lige ekipa Vihor (Žbevac) ugostila je sastav Čelika iz Belog Polja, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 3:2.

Republika

Ekipa Vihora je u ovaj duel ušla sa petog mesta na tabeli, na kojem se nalazila sa 29 osvojenih bodova, dok je sastav Čelika sa šest bodova manje na šestoj poziciji. 

Igrači oba tima su nešto opreznije ušli u ovaj meč, domaći tim je posle tri vezana trijumfa u duelom sa Čelikom tražio nastavak tog niza.

Već u 10. minutu viđen je prvi gol na ovom meču. Posle greške odbrane domaćina, lopta stiže do Nikole Mitića koji je smešta iza leđa golmana Veličkovića, 1:0 za Čelik.

Zaigrali su odmah bolje domaći igrači posle primljenog gola, ali do kraja poluvremena nije bilo promene rezultata.

Glavni sudija na meču, Mihajlo Tomić je tokom prvih 45 minuta pokazao tri žuta kartona, jedan domaćem igraču, dok su dva završila u koloni sastava Čelika.

Na startu drugog dela u redovima domaćeg tima izvršena je jedna izmena. Nemanja Arsić je sa klupe ušao, dok je Ognjen Đorđević ostao u svlačionici.

Kako je vreme prolazilo u nastavku igre, tako je domaći tim sve više pritiskao odbranu Čelika.

Posle velike ofanzive, uspeli su igrači Vihora da dođu do izjednačenja u 69. minutu. Nikola Stošić je savladao golmana Aleksandra Milenkovića koji je u par navrata maestralnim intervencijama čuvao svoju mrežu, 1:1.

Nastavili su domaći igrači sa atacima ka golu protivnika, nizale su se prilike, ali je Milenković "ušao u glave" napadačima Vihora.

Nova promena rezultata viđena je u 86. minutu kada je Marjan Stanimirović zatresao mrežu gostiju po drugi put na meču, za potpuni preokret i prvo vođstvo Vihora, 2:1.

Do kraja meča beležimo i situaciju koja se odigrala pred sam kraj, strelac jedinog gola za goste, Mitić je zbog dva žuta kartona otišao ranije na tuširanje od ostalih saigrača.

Vihor (Žbevac) - Čelik (Belo Polje) 2:1 (0:1)

Vihor: Veličković, Krstić, Stamenković (od 85' Cvetković), Stanimirović, Mila. Trajković, Đorđević (od 46' Arsić), Stošić, Milo. Trajković, Stojanović, Zafirović, Cvetanović

Čelik: Milenković, Stamenković, Đokić, Pavlović, Mitić, Đorđević, Tomic, Janković, Durić, Spasić, Petković

U sledećem kolu ekipa Vihora gostuje sastavu Levosoje, dok tim Čelika dočekuje OFK As iz Bujanovca.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading