NEIZVESNU ZAVRŠNICU REŠILI REZERVISTI: Na "Stamford Bridžu" bez iznenađenja u ovom kolu.

Autor:

Sport

17.04.2023

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Hajduk Stanka nastavlja borbu za prvo mesto na tabeli.

NEIZVESNU ZAVRŠNICU REŠILI REZERVISTI: Na "Stamford Bridžu"  bez iznenađenja u ovom kolu.

Foto: FK Hajduk Stanko Crna Bara

Teodorović - Jurišić

U okviru 21. kola Mačvanske okružne lige ekipa Hajduk Stanka ugostila je sastav Jedinstva iz Štitara, prvi duel ova dva tima završen je podelom bodova, rezultat je glasio 0:0.

Republika

Sastav Hajduk Stanka je u prošlom kolu "ispustio" prvo mesto i u ovaj duel je ušao sa druge pozicije na tabeli, dok je ekipa Jedinstva na osmom mestu.

Otvorili su domaći igrači dobro utakmicu, nizale su se prilike pred golom protivnika, ali se za prvi gol čekao 18. minut.

Udarac iz ugla je izveo Mirković, lopta je stigla do Teodorovića koji je šalje do Uroša Jankovića kome nije bilo teško da je smesti u mrežu, 1:0 za ekipu Hajduk Stanko.

Pripretili su gosti iz slobodnog udarca, ali je udarac Aleksandra Todorovića zaustavio golman domaćih Pejović.

Asistent kod prvog gola je u 27. minutu posle solo prodora opet imao istu ulogu, dodao je loptu do Jankovića koji postiže svoj drugi gol na meču, 2:0. 

Do kraja poluvremena beležimo i odličnu priliku Teodorovića, ali je golman gostiju, Davidović bio na lopti.

Gostujući igrači su posle desetominutne pauze izašli dosta bolje na teren u odnosu na protivnika. Već u prvom minutu iz prekida loptu u gol smešta Todorović, 2:1.

Trgli su se domaći igrači nekoliko minuta posle primljenog pogotka, i krenuli su sa atacima ka golu Jedinstva.

Nizali su se promašaji domaćih fudbalera, koji su u jednoj prilici mogli biti kažnjeni. Darko Petrović je imao odličnu šansu pred golom Hajduk Stanka, ali je udarac uputio direktno u golmana Pejovića.

U neizvesnoj završnici viđena su još dva gola u mreži Jedinstva. Posle kontranapada Samardžić je sam izašao pred golmana Davidovića, koji je izašao kao pobednik u njihovom duelu, ali je na loptu natrčao rezervista Bojan Jurišić i sproveo je u mrežu, 3:1.

Pred sam kraj meča, Marko Savić samo minut po ulasku na teren postiže gol za konačnih 4:1.

Hajduk Stanko (Crna Bara) - Jedinstvo (Štitar) 4:1 (2:0)

Hajduk Stanko: S. Pejović, Mirković (od 90'+3' Zvonarević), Petrić, I. Pejović, Samardžić (od 90'+2' Ognjenović), Zarić (od 71' Vasiljević), Teodorović (od 90'+3' Savić), Jovanović (od 71' B. Jurišić), Sarić, Janković, N. Jurišić

Jedinstvo: Davidović, Gajić, Đurašković, Čekić, Ignjatović (od 58' Mićić), Lazarević (od 78' Ninković), Jovanović (od 78' Spasojević), Janković (od 65' Savić), Petrović, Todorović, Komanović (od 58' Simeunović)

Posle ovog meča situacija na tabeli je ostala ista, sastav iz Crne Bare je nastavio pohod na prvo mesto koje je i posle ovog kola udaljeno dva boda.

U sledećem kolu ekipa Jedinstva dočekuje trenutnog lidera na tabeli, Drinu iz Ljubovije, dok sastav Hajduk Stanka gostuje Rudaru (Brasina).

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading