SASTAV VRNJCA SE VRATIO NA POBEDNIČKI KOLOSEK: Igračima Bogutovačke Banje je falio završni udarac ka golu protivnika!

Autor:

Sport

17.04.2023

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika pobeda domaćina protiv jako kvalitetne ekipe iz Bogutovca.

SASTAV VRNJCA SE VRATIO NA POBEDNIČKI KOLOSEK: Igračima Bogutovačke Banje je falio završni udarac ka golu protivnika!

Foto: FK Vrnjci

U okviru 21. kola Međuopštinske lige FSRO ekipa Vrnjci ugostila je sastav Bogutovačke Banje, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 2:0.

Republika

Domaća ekipa je u ovaj duel ušla sa treće pozicije na tabeli sa 38 osvojenih bodova, dok je sastav iz Bogutovca sa tri boda manje na petom mestu.

Pred oko 110 gledalaca u večernjem terminu pod svetlima reflektora viđena je odlična utakmica između dva tima koja se nalaze u samom vrhu tabele.

Prvo poluvreme proteklo je u egal igri, sa par polurpilika na obe strane i dosta prekida i seckanja igre.

Najviše posla imao je Đorđe Milojević, glavni sudija, koji je do odlaska na odmor pokazao pet žutih kartona, tri domaćim igračima i jedan manje gostima.

U nastavku susreta dosta bolja igra domaćih igrača, već na samom startu je izvršena jedna izmena koja je u nekoj meri uticala na dešavanja na terenu.

Posle par propuštenih prilika na obe strane, nešto konkretnije ofanzivne akcije dovelo su do gola u mreži gostiju.

U 74. minutu Matija Čeperković je poslao odličnu dugu loptu koju je prihvatio Đorđe Atanasković na ivici kaznenog prostora, njegov udarac sa ruba šesnaesterca završio je pod samu preču golmana Vučetića, 1:0 za domaćina.

Do poslednjeg sudijskog zvižduka viđena je gotovo preslikana igra kao i tokom prvog poluvremena, dosta prekida, seckanja igra i posla za MIlojevića koji je pokazao do kraja meča i jedan crveni karton.

Petar Drašković je zbog duplog žutog kartona morao ranije na tuširanje u redovima domaćima. Ukupan broj javnih opomena na ovom meču bio je 12.

Vrnjci - Bogutovačka Banja (Bogutovac) 1:0 (0:0)

Vrnjci: Đurović, Bajić, N. Atanasković, F. Čeperković, Dakić, Gavrović, M. Čeperković (od 83' Stefanović), Čolović, Đ. Atanasković, Džamić (od 30' Đukić), Bučukarević (od 48' Drašković)

Bogutovačka Banja: P. Vučetić, Dunjić, Kosovac, Lukić, Bačarević, Vukićević, Kovačević, Petrović, Aćimović, Ljubičić (od 78' Lekić), Ćarlanin (od 63' M. Vučetić)

Ovom pobedom ekipa Vrnjci se vratila na pobednički kolosek posle prošlonedeljnog iznenađujućeg poraza, trenutno je zaostatak za drugoplasiranim timom šest, a za liderom deset bodova.

U sledećem kolu u Bogutovac gostuje sastav Jovo Kursule, dok ekipa Vrnjci ide na noge Jedinstvu iz Dragosinjca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading