VAŽNO SAOPŠTENJE: Sve je spremno za održavanje Skupštine - sledi postavljanje temelja daljeg klupskog razvoja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.04.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se da će predstojeći događaj najaviti prekretnicu u radu kluba.

VAŽNO SAOPŠTENJE: Sve je spremno za održavanje Skupštine - sledi postavljanje temelja daljeg klupskog razvoja!

Foto: OFK Osečina

Fudbaleri OFK Osečine prethodne sezone su kroz Kolubarsku okružnu ligu obezbedili plasman u viši rang takmičenja, a na osnovu do sada ostvarenog u Zoni Kolubarsko-mačvanskoj, može se slobodno reći da niko u gradu u kojem se od 2006. godine održava "Sajam šljiva", ne može biti nezadovoljan ostvarenjima momaka u plavo-beloj sportskog opremi.

 

U prethodno odigranih 16 mečeva, fudbaleri FK Osečine zabeležili su skor od sedam pobeda, isto toliko poraza i dva remija i sa 23 osvojena boda trenutno zauzimaju sedmu poziciju na tabeli, s tim št ose mora naglasiti da ekipa ima i jedan meč manje odigranm a da trenutno drugoplani Kačer iz Belanovice ima svega pet poena više na kontu.

Da se u sportskom kolektivu iz Osečine ozbiljno pristupa svim klupskim zadacima, govori i podatak da je sve spremno za održavanje Skupštine kluba, a tim povodom OFK Osečina je izdala saopštenje za javnost koje prenosimo u celosti:

- Obaveštavamo sve navijače i prijatelje kluba da će se 27. aprila 2023. godine u 18 časova u skupštinskoj sali održati skupština OFK Osečine. Skupština je od krucijalnog značaja za dalji put. Na Skupštini će biti podnet izveštaj o dosadašnjem radu uprave, trenera, igrača kao i finansijskom poslovanju i troškovima kluba. Pozivamo sve zainteresovane navijače, sponzore i prijatelje kluba da prisustvuju Skupštini kluba i da zajedničkim snagama idemo u nove pobede.

Foto: OFK Osečina

Trasira se put za klupsku budućnost

 

Poptuno je jasno da se klupske ambicije ne zadovoljavaju učešćem u zonskom fudbalskom rangu i da će sportski kolektiv iz Osečine u godinama pred nama probati da stigne i do Srpske lige Zapad.

Kada je reč o predstojećim obavezama, OFK Osečinu u narednom periodu očekuje možda i nešto lakši raspored. U nedelju 23. aprila sastaju se sa Zadrugarom iz Lajkovca, a zatim slede i mečevi protiv Jedinstva Vladimirci 1924 i Cera iz Petkovice, a polovinom narednog meseca sledi derbi susret u Divcima protiv ekipe OFK Divci.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading