SLOGA ŽELI U GORNJI DEO TABELE: "Fenjeraš" nije ekipa koja bi trebalo da bude prepreka za nova tri boda!

Autor:

Sport

20.04.2023

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaći tim će imati priliku da ostvari novu pobedu pred svojim navijačima.

SLOGA ŽELI U GORNJI DEO TABELE: "Fenjeraš" nije ekipa koja bi trebalo da bude prepreka za nova tri boda!

Foto: FK Sloga Lipnički Šor

Jedan od duela 22. kola Mačvanske okružne lige odigraće se između ekipe Sloge iz Lipničkog Šora i sastava Drine (Badovinci), utakmica je zakazana za nedelju, 23. april sa početkom od 16 časova i 30 minuta.

Republika

Domaćin susreta, sastav Sloge se trenutno sa 30 osvojenih bodova nalazi na deobi osmog mesta na tabeli. Svoj bodovni saldo ekipa je sakupila preko devet pobeda i tri nerešena rezultata, uz to su i devet puta ostali bez bodova.

Na domaćem terenu u Lipničkom Šoru ekipa igra jako dobro, trenutno se nalaze na učinku od osam pobeda, jedne podele bodova i samo jednog poraza. Jedini tim koji je uspeo da odnese ceo plen sa ovog gostovanje jeste Lipolist koji je slavio rezultatom 5:2. 

U poslednja dva kola Sloga igra jako dobro, prvo je pobeđen tim iz samog vrha tabele, Mladi Borac, na domaćem terenu rezultatom 2:0, dok je u prošlom kolu na gostovanju Karađorđu upisan bod. Od ove polusezone tim iz Lipničkog Šora predvodi bivši golman ekipe i mnogih beogradskih klubova, Dejan Lekić.

Iz redova Sloge su povodom predstojećeg meča poručili:

- Za vikend nas očekuje meč sa Drinom iz Badovinaca u kojem pred našim navijačima očekujemo nova tri boda. Naš sastav čine većinom igrači iz našeg mesta, a u tekućoj sezoni veliki broj mladih fudbalera je zaigrao i kako vreme odmiče "uzimaju" minutažu starijima. "Rosoneri" na domaćem terenu teško gube bodove i to treba da zna svaki protivnik koji nam dolazi. 

Ekipa Drina će se po svemu viđenom ove sezone posle šest vezanih godina u okružnom rangu vratiti u Međuopštinsku ligu Mačva. Trenutno se sastav iz Badovinaca nalaza na poslednjem mestu na tabeli, bez osvojenih bodova.

U klubu se verovatno već sada priprema igrački kadar i svi potrebni uslovi da se ekipa već sledeće sezone bori za ekspresan povratak u Mačvansku okružnu ligu. 

Prvi duel ova dva tima završen je pobedom Sloge na gostovanju rezultatom 8:0.

Sloga (Lipnički Šor) - Drina (Badovinci)

Nedelja, 23. april od 16.30

Teren Sloge

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading