CRVENO-BELI USPEŠNO PREBRODILI TEŠKO GOSTOVANJE: Titula je sve bliža! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.04.2023

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokazali su i dokazali da se vraćaju na pobednički kolosek.

CRVENO-BELI USPEŠNO PREBRODILI TEŠKO GOSTOVANJE: Titula je sve bliža! (FOTO GALERIJA)

Foto: OFK Kikinda

Fudbaleri OFK Kikinde u prvih 17. prvenstvenih utakmica doživeli su svega jedan poraz, u premijernom ovosezonskom susretu od Crvene zvezde iz Ruskog Sela (0:1) i činilo se da krupnim koracima grabe ka plasmanu u viši rang takmičenja, Srpskoj ligi Vojvodina.

 

Međutim, od polovine meseca marta crveno-beli su se sa dva uzastopna gostovanja, Jedinstvu iz Vlajkovca i Borcu iz Starčeva, vratili "praznih šaka" i mnogi su pomislili da će nekadašnji član elitnog ranga jugoslovenskog fudbala dovesti u pitanje ono što se smatralo rešenim.

U takoj atmosferi Kikinđani su dočekali derbi susret u Banatskom Karađorđevu protiv ekipe koja iz drugog plana pokušava da se uključi u borbu za vrh tabele

Prvi deo igre protekao je bez pogodaka, ali u nastavku susreta na scenu stupa Nebojša Đukić koji je prvo u 46. minutu primetio da je golman domaćina Martin Magda napustio gol liniju i sa velike udaljenosti ga lobovao. ISti igrač je 14 minuta kasnije iz slobodnog udarca još jednom primorao golmana Jedinstva da vadi loptu iz mreže, čime je i pitanje pobednika ovog susreta rešeno.

Do kraja meča, Aleksandar Mirkov još jednom trese mrežu domaćina čime gostujuća ekipa ostvaruje ubedljivu i veoma važnu pobedu.

 

- Vojvođanska liga Istok, 22. kolo:

Jedinstvo (Banatsko Karađorđevo) - OFK Kikinda (Kikinda) 0:3 (0:0)

Stadion: FK Jedinstvo u Banatskom Karađorđevu

Gledalaca: 600

Sudija: Boris Vukanović (Subotica)

Strelci: N. Đukić u 46. i 60. minutu i A. Mirkov u 64. minutu

Jedinstvo (Banatsko Karađorđevo): Magda, Bajat, Zemunski, Korać (Ninić), Kovačević, Radišić, Kujundžić (Kliska), Matić, Zekanović (Mijatović), Bajić, Dučić.

OFK Kikinda (Kikinda): Savkov, Božić, Reljić, Mirkov, Ivanović (Zeljković), Spahić, Kecman, Đukić (Vilovski), Governor (Galešev), Barbul, Radovanović.

OFK Kikinda trenutno drži lidersku pozicijuna tabeli istočne grupe vojvođanskog fudbala sa tri boda prednosti u odnosu na drugoplasiranu Slobodu iz Novih Kozaraca, a narednog vikenda na svom terenu dočekuju Polet iz Idvora.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading