Kad ljuti rivali postanu jedno: Majdevo Kupci - vaskršnja priča o pomirenju i spajanju dva kluba! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.04.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bili smo u okolini Kruševca i imali šta da vidimo!

Kad ljuti rivali postanu jedno: Majdevo Kupci - vaskršnja priča o pomirenju i spajanju dva kluba! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

FK Majdevo Kupci

U novoj epizodi emisije Niže lige koju možete pogledati na Jutjub kanalu Republika News donosimo vam jednu pravu vaskršnju priču o klubu koji se spajanjem dva ljuta rivala "digao iz mrtvih" i zadržao mesto na fudbalskoj mapi Srbije.

Republika

Put nas je odveo u Velike Kupce, mesto u okolini Kruševca koje može da se pohvali fudbalskim klubom Majdevo Kupci.

Ovaj klub nastao je spajanjem dva ljuta rivala, Majdeva i Kupaca. Zamislite fuziju Crvene zvezde i Partizana, Intera i Milana, Lacija i Rome... Nešto slično desilo se u ovom mestu gde su ljuti, pa nekad čak i ratoborni rivali postali jedan klub i veliki prijatelji.

Derbi mečevi između Majdeva i Kupaca prepričavaju se i dalje, bilo je svega i svačega, od žestokih duela, rasprava, spletki, golova, pa do ništa manje zanimljivih situacija na tribinama, a sada su suparnici u istoj opremi i bore se sa istim ciljem i za isti klub.

Više o FK Majdevo Kupci otkrili su nam kapiten Stefan Milošević i zamenik kapitena Stefan Kojić, kao i šef stručnog štaba, te hodajuća legenda fudbala u ovim krajevima gospodin Nenad Anđelković. Takođe, osetili smo i fenomenalnu atmosferu koja vlada u ovom mestu, a prisustvovali smo i neizostavnom "trećem poluvremenu" u kojem se videla poenta ovog kluba - druženje i prijateljstvo ljudi koje spaja fudbal.

Ova prelepa priča čeka vas u novoj epizodi Nižih liga na Republici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading