VAŽNA INFORMACIJA ZA SVE NAVIJAČE: Ukoliko želite da prisustvujete evropskoj prolećnoj premijeri, ovo morate znati!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.04.2023

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna "radnička klasa" jedini je preostali srpski fudbalski kolektiv u evropskim takmičenjima u sezoni 2022/23.

VAŽNA INFORMACIJA ZA SVE NAVIJAČE: Ukoliko želite da prisustvujete evropskoj prolećnoj premijeri, ovo morate znati!

Foto: FK Miljakovac

Na startu prolećnog dela sezone u okviru Međuopštinske lige Beograd - "grupa A", beleže promenljive rezultate.

 

Fudbaleri Miljakovca su u nastavak takmičenja ušli sa dva trijumfa (Novi Beograd 1:0 i 13. Maj Zemun 2:0), da bi zatim usledila tri vezana neuspeha od ekipa koje u ovom momentu figuriraju kao kandidati za plasman u viši rang takmičenja (Sinđelić 2012 Ugrinovci 0:2, Železnik 1930 1:2 i BUSK 0:2).

I pored rezultatskih amplituda "radnička klasa" može i mora biti zadovoljna činjenicom da predstavljaju jedini srpski fudbalski kolektiv koji u sezoni 2022/23 i dalje egzistira u takmičenjima na nivou starog kontinenta.

Pred fudbalerima Miljakovca su još dva meča grupne faze "Feniks trofeja", a prvi meč odigraće 10. maja u Kopenhagenu kada će se sastati sa domaćom ekipom Skjolda.

Tim povodom klub se javnosti obratio saopštenjem koje je važno svim ljubiteljima fudbala koji žele da prisustvuju predstojećem susretu u danskoj prestonici:

- Fudbaleri Miljakovca će se u 3. kolu grupne faze "Feniks trofeja" sastati sa ekipom Skjolda u Kopenhagenu 10. maja. Početak meča na "Esterbro stadionu" planiran je za 18 časova. Kapije stadiona u Kopenhagenu se za navijače otvaraju u 16 časova. "Esterbro stadion" može da primi preko 4000 gledalaca, i koristi se za fudbalske utakmice i atletska takmičenja. Cena karte za ovaj meč biće 40 danskih Kruna, ili 630 dinara.

Istovremeno klub navodi da svi zainteresovani, sv dodatne informacije mogu dobiti putem maila club@fkmiljakovac.com.

Foto: FK Miljakovac/D.Sandić

Detalj sa beogradskog susreta protiv Skjolda

 

- FK Miljkovac u "Feniks trofeju" u sezoni 2022/23:

Miljakovac - Brera Milano (ITA) 3:5

Miljakovac - Skjold Kopenhagen (DAN) 0:5

Ekipa Miljakovca, koja trenutno zauzima šestu poziciju na tabeli Međuopštinske lige Beograd - "grupa A", do susreta u Kopenhagenu odigraće još četiri prvenstvena meča i to protiv Borca iz Progara (22. april), bečmenskog Šumadinca (26. april), Srema iz Jakova (29. april) i Dedinja (7. maj).

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading