JAKO BITAN SUSRET ZA OBA TIMA: Ekipa Čačka 94 ugostiće sastav Dragačeva u derbiju donjeg dela tabele!

Autor:

Sport

30.03.2023

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Timovi jure prekopotrebne bodove za opstanak u ligi.

JAKO BITAN SUSRET ZA OBA TIMA: Ekipa Čačka 94 ugostiće sastav Dragačeva u derbiju donjeg dela tabele!

Foto: FK Čačak 94

U okviru 17. kola Moravičke okružne lige (grupa Jug) ekipa Čačak 94 ugostiće sastav Dragačeva. Prvi duel ova dva tima igran u Guči završen je pobedom domaćina rezultatom 3:0.

Republika

Oba tima su posle prva dva kola prolećnog dela prvenstva na svoj bodovi saldo dodala po tri boda. 

Gost nedeljnog susreta, nekadašnji stalni član zonskog ranga se trenutno sa učinkom od šest pobeda i deset poraza nalazi na osmoj poziciji na tabeli. Imajući u vidu da ove sezone ispadaju četiri, sigurna zona im trenutno beži šest bodova. 

Ekipa Dragačeva je ove takmičarske godine preteženo osvajala bodove na svom terenu, od 16 koliko ih trenutno imaju, 12 su upisali pred svojim navijačima, dok su šest osvojili na strani. 

Sastav Čačka 94 je posle dužeg perioda u opštinskoj ligi prošle sezone izborio plasman u viši rang, ali im ove preti i ekspresan povratak u dobro poznato društvo. Trenutno sa 10 bodova drže pretposlednje mesto i ova utakmica je za njih jako važna, pobedom bi stvorili određene šanse da se u trećem krugu bore za opstanak.

Do kraja regularnog dela prvenstva u Moravičkoj okružnoj ligi ostala su još dva takmičarska vikenda, nakon toga igra se treći krug u kojem će se sastati timovi iz gornjeg i donjeg dela tabele u dvokružnom sistemu.

Čačak 94 - Dragačevo (Guča)

Nedelja, od 15.30

Teren ekipe Čačak 94

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading