NIZ DOBRIH REZULTATA JE NASTAVLJEN: Sloga pred punim tribinama savladala "fenjeraša"! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.03.2023

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što su navijači priželjkivali, fudbaleri su pretočili u delo na travnatom tepihu.

NIZ DOBRIH REZULTATA JE NASTAVLJEN: Sloga pred punim tribinama savladala "fenjeraša"! (VIDEO)

Foto: FK Sloga Lozna

U okviru 22.kola Prve okružne lige Rasinskog okruga na prepunom stadionu "kraj Morave" u Lozni fudbaleri Sloge su nadigrali rivala iz Mačkovca i slavili rezultatom 3:1.

 

Lepo prolećno vreme i dobri rezultati fudbalera Sloge uticali su da stadion bude ispunjen do poslednjeg mesta, a svi koji su odlučili da nedeljno poslepodne posvete fudbalskoj igri, zbog toga nisu zažalili.

Utakmica je imala dva potpuno različita poluvremena. Već u 8 minutu dupli pas na ivici šesnaesterca gostiju izveli su Andrejić i Pećerić, a ovaj drugi je manirom iskusnog strelca smestio loptu pod prečku nemoćnog Perića.

 

 

Od tog momenta inicijativu preuzimaju gosti iz Mačkovca. Već u 15 .minutu koriste grubu grešku odbrane domaćina, a ponajbolji fudbaler gostujuće ekipe Popović izbija sam pred Savića i rutinski postiže pogodak za izjednačenje. Imao je isti igrač još dva zicera u 35. i 38. minutu, ali je na sreću domaćina oba puta bio neprecizan. Jedinu pravu priliku u prvom poluvremenu za domaćina je imao Andrejić koji na odlično dodavanje Stojanovića šutirao tik pored stative nesigurnog Perića.

Foto: FK Sloga Lozna

Pune tribine stadiona "kraj Morave"

 

U drugom poluvremenu viđena je potpuno drugačija slika. Domaćin je preuzeo inicijativu i konstantnim napadima ugrožavao gol gostiju. Vrlo dobri prodori po bokovima Andrejića i brace Kovačević, njihovi opasni centaršutevi su stvarali pometnju u kaznenom prostu Mačkovca, ali lopta nije htela u mrežu. U ovom period igre gosti su se branili i pokušavali dugačkim loptama da ugroze ekipu Sloge, ali većih problema za domaćina nije bilo.

U 65.minutu jedan dobar centaršut Andrejića sa leve strane u srce šesnaesterca gde se najbolje snalazi Nenad Nedeljković i odlično odmerenim udarcem u suprotni ugao donosi toliko željenu prednost crveno-belima. Nastavili su domaćini sa napadima i dobrom igrom, ali se rezultat nije menjao sve do samog kraja utakmice.

Naime u 87. minutu odličan presing na zadnju liniju gostiju su izvršili N. Nedeljković i
Velisavljević. Loptu na desnoj strani uzima Velisavljević, upućuje odličan centaršut u srce šesnaesterca gde je svoje skakačke mogućnosti pokazao Andrejić i izvanrednim udarcem glavom postavio konačan rezultat.

Foto: FK Sloga Lozna

Nova fasada na klupskim prostorijama sa amblemom

 

- Prva rasinska okružna liga, 22. kolo:

Sloga (Lozna) - Mačkovac (Mačkovac) 3:1 (1:1)

Stadion: "krajMorave" u Lozni

Gledalaca: 150

Sudija: Luka Milanović (Kruševac)

Strelci: Pećerić 8`, N. Nedeljković 65`, Andrejić 87`; Popović 15`

Sloga (Lozna): Savić, S. Nedeljković, Milošević, Pećerić, Stojanović (A. Vasiljević), Andrejić, N. Nedeljković, Mladenović, Ma. Kovačević, Mš. Kovačević, Velisavljević.

Mačkovac (Mačkovac): Perić, Petrović, Spasojević (Stevanović), Džpalić, Šoškić, Tomić, Popović, Nasković, Stanojević, Simić, Minić.

Igrač utakmice: Miloš Kovačević (Sloga Lozna)

Na kraju mora se istaći da je Sloga, teže nego što se očekivalo stigla do trijumfa čime je nastavljen niz od sedam utakmica bez poraza računajući i nerešen ishod u kup takmičenju.

U sledećem kolu Sloga gostuje u komšijskom derbiju ekipi Poleta u Milutovcu a Mačkovac je takodje gost Čitluku.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading