PRVENSTVENA PAUZA JE DOBRO DOŠLA: U kupu su iznenađenja uvek moguća - Solunac putuje u Vrbas sa jasnim ciljem!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.03.2023

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodnog vikenda i pauzu u ligaškom takmičenju iskoristili su da što spremnije dočekaju kup iskušenje.

PRVENSTVENA PAUZA JE DOBRO DOŠLA: U kupu su iznenađenja uvek moguća - Solunac putuje u Vrbas sa jasnim ciljem!

Foto: FK Solunac Karađorđevo

U sredu 29. marta u Vrbasu će se odigrati polufinalni duel Kupa Područnog fudbalskog saveza Subotice u kojem će se sastati domaći OFK Vrbas i ekipa Solunca N&Đ Jerković iz Karađorđeva.

 

Domaćin koji se takmiči u okviru Vojvođanske lige Sever, tokom vikenda doživeo je poraz na gostovanju u Turiji od domaće Mladosti rezultatom 3:2, ali u predstojeći kup duel ulazi kao favorit s obzirom da se takmiči u višem rangu takmičenja u odnosu na predstojećeg rivala.

Kada je reč o ekipi iz Karađorđeva, oni su "odmarali" tokom vikenda, ali se mora istaći da ekipa Solunca N&Đ Jerković u ovom momentu zauzima visoku četvrtu poziciju na tabeli PFL Subotica i do kraja šampionata svakako će figurirati kao jedan od glavnih kandidata za plasman u vojvođanski fudbalski rang.

Pristalice oba kluba svakako mogu očekivati zanimljivu fudbalsku predstavu, a i jedni i drugi se nadaju dobroj poseti i da će navijači uživati u onome što će fudbaleri na terenu pružiti.

Republika

Foto: FK Solunac Karađorđevo

Finale kupa je cilj

 

- Kup PFS Subotica, polufinale:

OFK Vrbas (Vrbas) - Solunac N&Đ Jerković (Karađorđevo)

Stadion: OFK Vrbas

Datum: Sreda, 29. mart

Početak: 16 časova

Pred gostovanje u Vrbasu, trener ekipe iz Karađorđeva Medić je izjavio:

- Kao i u svim predhodnim momci i ja i na ovoj utakmici idemo na pobedu. Iako je ovo jedan jak i kvalitetan protivnik, iz vrha Vojvođanske lige, verujem u moje igrače i pokušaćemo da ostvarimo još jednu pobedu u Kupu u kojem takođe imamo visoke ambicije kao i u samom prvenstvu. Prethodno kolo smo bili slobodni, uspeli smo da odmorimo igrače i saniramo neke povrede, tako da smo spremni i motivisani maksimalno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading