KRUŠEDOLCI OPET BROJALI DO PET: Otpor Ljukova slomljen je u drugom poluvremenu, Marković umalo postigao het-trik!

Autor:

Sport

21.03.2023

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Krušedola se osamila na drugoj poziciji posle ovog kola.

KRUŠEDOLCI OPET BROJALI DO PET: Otpor Ljukova slomljen je u drugom poluvremenu, Marković umalo postigao het-trik!

Foto: FK Krušedol

Proteklog vikenda odigrano je drugo kolo prolećnog dela prvenstva Međuopštinske lige Srem (grupa Istok), jedan od nedeljni duela igran je u Krušedolu gde je istoimena ekipa ugostila sastav Ljukova. Duel ova dva tima u prvom delu šampionata završen je pobedom Krušedolaca na gostovanju rezultatom 3:1.

Republika

Po jako teškom terenu u Krušedolu prvi gol viđen je već u devetom minutu.

Radulović je odlično uposlio Zdravka Klajića koji snalažaljivo levom nogom gađa bliži ugao golmana gostiju, lopta završava u mreži, 1:0.

Rani gol u mreži gostiju rezultirao je dosta otvorenijom igrom na obe strane što je dovelo do novog pogotka.

Igrao se 17. minut kada je Lazar Živanović sa nekih 20-tak metara iz slobodnog udarca poslao loptu pod prečku golmana Bagaša, 1:1. 

Do kraja prvog poluvremena beležimo i priliku Pavkova iz slobodnog udarca, ali je prečka bila na strani gostujućeg tima, pa je rezultat ostao nepromenjen.

U nastavku meča vidno raspoloženiji domaći tim je krenuo dosta ofanzivije što je dovelo do dva brza gola u mreži mladog golmana Tepavca.

U 52. minutu prekid izvodi Plećaš koji pronalazi Markovića kome nije bilo teško da loptu smesti u mrežu, 2:1.

Samo dva minuta kasnije slična situacija, Plećaš opet do Markovića koji po drugi put upisuje svoje ime u listu strelaca, 3:1.

Dva gola zaostatka su možda i davala tračak nade protivniku iz Ljukova, ali je u 60. minutu verovatno sve već bilo rešeno. Posle izvedenog auta od strane Radakovića, nespretno reaguje Stojanac u redovima gostiju i smešta loptu u sopstvenu mrežu, 4:1.

Imali su domaći prilike da dodatno povećaju svoj golgeterski saldo, ali je golman Tepavac bio uspešniji u nekim situacijama. 

Konačan rezultat na meču postavlja Vladimir Radaković koji nakon asistencije Klajića pogađa za 5:1.

Krušedol - Ljukovo 5:1 (1:1)

Krušedol: Bagaš, Petrović, Pavkov, Jelković (od 65' Curković), Distl, Karas (od 80' Marčetić), Klajić, Plećaš, Radaković, Radulović (od 65' Grublješić), Marković (od 80' Belanović)

Ljukovo: Tepavac, Novaković, Zorić, Vidović (od 70' Cvetićanin), Stojanac, Trivić (od 70' Blanuša), Živanović (od 75' Rajačić), Čučković (od 75' Mikerević), Lubaščik, Radić, Stojanović

Ovim rezultatom i usled poraza ekipe Kameni, sastav Krušedola sada drži drugu poziciju na tabeli sa šest bodova zaostatka u odnosu na lidera, ali i tri boda prednosti od trećeplasiranog tima iz Ašanje. 

Ekipa Ljukova je usled pobede Graničara spala za jednu poziciju i sada je pretposlednji tim na tabeli.

U sledećem kolu Krušedolci gostuju u Jazaku ekipi Car Uroš. dok u Ljukovo stiže sastav Fruškogorca iz Krčedina.

BONUS VIDEO: 

 



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading