KOMŠIJSKI DERBI ZAVRŠEN POBEDOM DOMAĆINA: Jošanica sve bliže plasmanu u Srpsku ligu!

Autor:

Sport

21.03.2023

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duel dva najozbiljnija kandidata za viši rang je opravdao očekivanja mnogobrojne publike.

KOMŠIJSKI DERBI ZAVRŠEN POBEDOM DOMAĆINA: Jošanica sve bliže plasmanu u Srpsku ligu!

Foto: FK Jošanica Novi Pazar

Na otvaranju prolećnog dela prvenstva Zone Šumadijsko-raške ekipa Jošanice ugostila je tim Bane 1931 iz Raške. U prvom susretu ova dva tima nije bilo pobednika, a ni golova.

Republika

Ova dva tima su tokom jesenjeg dela prvenstva vodila veliku bitku za prvu poziciju, sastav Jošanice je gotovo tokom celog prvog dela gledao u leđa ekipi iz Raške, ali su nerešeni rezultati tima Bane doveli do toga da su morali da se pomire sa prepuštanjem prvog mesta direktnom rivalu.

Pred oko 200 navijača domaći tim je furiozno krenuo ka golu protivnika koji je na ovom susretu branio mladi Vuk Ćurčić.

Igrao se 18. minut kada je Dženan Plojović doveo sastav Jošanice u vođstvo. Samo dva minuta kasnije Dženan Gicić je povisio prednost domaćeg tima na 2:0.

Do kraja poluvremena Plojović je svojim drugim golom postavio rezultat prvog dela na 3:0 i tada je već uveliko bio poznat ishod ovog susreta.

Trener gostiju, Slobodan Stašević je odmah posle pauze sa klupe uveo dva igrača sa ciljem da će se situacija na terenu promeniti, ali to nije bio slučaj.

Osam minuta od polaska sa centra povodom starta drugog poluvremena opet se zatresla mreža ekipe Bane, strelac ovoga puta bio je Mirza Šaćirović, 4:0.

Do kraja susreta izvršen je maksimalan broj izmena na obe strane. glavni sudija, Miroslav Miletić je pokazao četiri žuta kartona, po dva igračima jedne i druge ekipe. Treba napomenuti da je put svlačionice ranije od očekivanog otišao golman gostiju zbog direktnog crvenog kartona.

 

 

Gosti su na ovom susretu na kraju ostali bez pogotka, iako su imali priliku iz kaznenog udarca sa 11 metara, koji nije realizovan zbog odlične reakcije golmana Tarika Čuljkovića. 

Jošanica - Bane 1931 4:0 (3:0)

Jošanica: Čuljković, Sretenović (od 76' Marovac), Župić, Gicić, Ferizović, Šaćirović (od 76' Goruždić), Plojović (od 60' Hadžibulić), Dolovac, Sadović, Sulejmanović (od 76' Hamidović), Terzić (od 87' Hamzić)

Bane 1931: Ćurčić, Kurandić, Račić, Tomović, Grkajac, Ilić (od 46' Husović), Ćirović, Milićević (od 46' Marsenić), Marjanović (od 69' Ristović), Radunović (od 62' F. Čolović), Avdić (od 62' Mihajlović)

Ovom pobedom ekipa Jošanice je zadržala prvo mesto na tabeli i sada je prednost u odnosu na prvog pratioca pet bodova. 

U sledećem kolu ekipa Bane 1931 opet gostuje, ovoga puta ekipi Mokre Gore, dok sastav Jošanice ide na noge timu Srbije iz Ilićeva.

BONUS VIDEO:  



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading