POLET POVEO U PRVOM POLUVREMENU: Na kraju je ekipi Car Uroš tri boda doneo rezervista iz protivničkog tabora!

Autor:

Sport

15.03.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konfuzija u odbrani pred kraj susreta koštala Polet barem jednog boda..

POLET POVEO U PRVOM POLUVREMENU: Na kraju je ekipi Car Uroš tri boda doneo rezervista iz protivničkog tabora!

Foto: FK Polet Nikinci

Na startu prolećnog dela prvenstva Međuopštinske lige Srem (grupa Istok) jedan od nedeljnih duela igran je između ekipa Car Uroš i Poleta. Prvi susret ova dva tima završen je pobedom sastava iz Nikinca rezultatom 3:2.

Republika

Odličan meč viđen je na terenu u Jazaku gde se od prvog minuta igralo otvoreno, sa dosta akcija i velikom željom za pobedom na obe strane.

Prvi do vođstva dolaze gostujući igrači. Dragan Petrović je poslao dugu loptu do koje je stigao Stefan Stojanović i lagano je sproveo u mrežu domaćina, 1:0.

Slavlje gostujućeg tima je kratko trajalo. Iskuni Milorad Janjuš je samo dva minuta kasnije savladao Novakovića, 1:1.

Do kraja poluvremena nije bilo promene rezulata, strelac prvog gola za goste je "požuteo" pred odlazak na pauzu zbog negodovanja na sudijske odluke.

Na startu drugog dela Rastko Cvijanović je ušao sa klupe umesto mladog Mirka Ćuluma.

Posle desetominutne pauze, energija sa klupe u oba sastava donela je dosta svežine i još jaču ofanzivu na gol protivnika. Možda su za nijansu bolje prilike imali gostujući igrači, ali lopta nije htela u gol.

Kako to obično biva u fudbalu, posle neiskorišćenih prilika na jednoj strani, stiže kazna na drugoj.

Naizgled bezopasan centaršut u 88. minutu, u kaznenom prostoru Poleta završio se loptom u mreži, nespretno je reagovao rezervista Cvijanović za konačnih 2:1 za ekipu Car Uroš.

Car Uroš (Jazak) - Polet (Nikinci) 2:1 (1:1)

Car Uroš: Glišić, Rodić (od 60' Šmit), Bojić, Gostović, Popović, Janjuš, Mladenović, Papović (od 78' Grujić), Jordanovski, Vukmirović (od 55' Vrhovac), Brkljača

Polet: Novaković, D. Petrović, Vukosavljević, Stojanović (od 78' Kolarović), Bojić, Blagojević (od 71' Stevanović), Ćulum (od 46' Cvijanović), Radović, Obrenović, N. Petrović, Miletić

Iz redova Poleta su posle meča poručili:

- Našim momcima nema šta da se zameri, igrali su dobro, borili se, dali sve od sebe, ali lopta jednostavno nije htela u gol. Momcima iz Jaska sve čestitke na svemu prikazanom danas, odigrali su mušku, fer i korektnu utakmicu i na kraju zasluženo slavili. 

Posle meča 14. kola oba tima nisu napravila promene na tabeli, Polet je na šestoj, dok je Car Uroš na desetoj poziciji u ligi.

U sledećem kolu Polet dočekuje ekipu Sremac, dok sastav Car Uroša gostuje Graničaru iz Obreža.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading