NOVAJLIJA SOVILJ POSTIGAO HET-TRIK NA PROLEĆNOJ PREMIJERI: Sastav Kelebijske šume nastavlja pohod na viši rang!

Autor:

Sport

20.03.2023

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I pored izostanka pojedinih igrača, gosti ubedljivo slavili!

NOVAJLIJA SOVILJ POSTIGAO HET-TRIK NA PROLEĆNOJ PREMIJERI: Sastav Kelebijske šume nastavlja pohod na viši rang!

Foto: FK Kelebijska šuma

Proteklog vikenda krenuo je prolećni deo prvenstva Gradske lige Subotica, jedan od nedeljnih mečeva igran je u Bačkom Dušanovu. Ekipa Hajduka ugostila je jesenjeg prvaka, u prvom susretu ova dva tima sastav Kelebijske Šume je slavio sa 7:1.

Republika

Meč u Dušanovu otvoren je golom već u 29. sekundi kada je Nikola Bobica udarcem sa ivice kaznenog prostora savladao golmana Vojnića.

Do kraja poluvremena novajlija u redovima gostiju, prošlogodišnji najbolji strelac lige je mrežu protivnika zatresao još dva puta.

Na pauzu se otišlo rezultatom 3:0 u korist gostiju. 

Posle desetominutne pauze situacija na terenu se nije u mnogome promenila, nastavili su gostujući igrači sa naletima ka golu domaćina što je rezultiralo novim golovima.

U 58. minutu Sovilj je overio svoj het-trik, 4:0.

Do kraja meča Nenad Bursać je povisio rezultat na 5:0.

Mogli su gosti preko Jovana Stojanovića sa bele tačke do novog gola, ali je njegov udarac otišao visoko preko prečke.

Samo četiri minuta od petog gola viđen je i šesti. Rezervista Stojanović iskupio se za promašen penal, i uspeo je da zatrese mrežu protivnika i ispostavilo se na kraju da je tada postavljen i konačan rezultat meča.

Hajduk (Bačko Dušanovo) - Kelebijska Šuma 0:6 (0:3)

Hajduk: Vojnić Purčar, Trajković (od 46' Kovačević), Novak, Maljković, Kujundžić, Lukić (od 67' Radišić), Hadžimušović (od 55' Kozoš), Tomašević (od 59' Jakšić), Katić (od 67' Golubović), Bašić, Bakurek

Kelebijska Šuma: Jurić, Laban, Čiča, Žarković (od 46' Šafranj), Sovilj (od 61' Stojanović), Popović, Mirašević (od 59' Petrović), Bursać (od 78' Pavlaković), Kolundžić, Bobić (od 78' Huber), Ćurčić

Gosti su na ovaj meč došli bez dva standardna prvotimca, Nikola Radovanović i Stefan Spremo nisu bili na raspolaganju treneru, kao ni zimsko pojačanje, Boris Maslovara. U odnosu na jesenji deo prvenstva, lidera na tabeli napustili su tadašnji kapitenMirko Pkljaković, drugi golman Mrđan Stantić kao i ponajbolji igrač u prvom delu prvenstva, Gojko Cuk. 

Uprava kluba je dovela za kreatora igre Gorana Popovića, u ulozi defanzivnog veznog stigao je Igor Safranja, a najzvučnije pojačanje je sigurno provereni golgeter Nikola Sovilja koji je već na prvom meču pokazao da će ovo biti njegova polusezona. Igrački kadar ojačan je i dolaskom univerzalca Borisa Maslovare, izdanak Spartakove škole fudbala koji će čim sanira lakšu povredi biti na raspolaganju treneru. 

U sledećem kolu na noge jesnjem prvaku stiže sastav Lokomotive, dok će Hajduk gostovati ekipi Čantavir.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading