IGRAČIMA GAREVINE ODGOVARA PROLEĆE: Treća pobeda u isto toliko mečeva od nastavka prvenstva, ekipa Kamenoresca nije uspela da iznenadi!

Autor:

Sport

20.03.2023

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boljom igrom u drugom poluvremenu do nova tri boda.

IGRAČIMA GAREVINE ODGOVARA PROLEĆE: Treća pobeda u isto toliko mečeva od nastavka prvenstva, ekipa Kamenoresca nije uspela da iznenadi!

Foto: FK Garevina

Niz pobeda se nastavlja

U okviru 21. kola Druge rasinske okružne lige, ekipa Garevine ugostila je sastav Kamenoresca. U prvom susretu ova dva tima nije bilo pobednika, rezultat je glasio 2:2.

Republika

U prvih 20 minuta susreta gostujući tim je imao inicijativu, ali nije bilo konkretne završnice na polovini protivnika, pa je samim tim i mreža Ćurića mirovala.

Domaći tim je kako je vreme odmicalo polako uspostavljao svoju igru, do kraja poluvremena mogli su da dođu do vođstva preko tri stopostotne prilike, ali su Petrović, Kaplarević i Obradović bili neprecizni.

Posle desetominutne pauze, domaći tim je odmah krenuo sa ofanzivnom igrom, nije dopuštao gostima da nametnu svoj stil i već posle četiri minuta su stigli do prvog gola.

Vojkan Petrović realizuje šansu koju je stvorio zahvaljujući asistenciji Toskića, 1:0 za Garevinu.

Samo šest minuta kasnije, Todorović je probio po levoj strani, loptu je poslao do Kaplarevića koji je šalje u mrežu, 2:0.

Iskoristili su domaći igraći svoj momenat i ubrzo su postigli i treći gol na meču. Toskić po drugi put ulozi asistenta, ovoga puta egzekucija je pripala Nikoli Tatiću, 3:0.

Do kraja susreta danas odlično raspoloženi Malden Toskić mogao je da upiše het-trik asistencija, ali su Petrović i Kaplarević u veoma izglednim prilikama propustili šansu da uvećaju prednost svog tima. 

Garevina - Kamenorezac (Dublje) 3:0 (0:0)

Garevina: Ćurić, Mihajlović (od 62' Mijović), Obradović (od 75' Milanović), Toskić, D. Savović, Petrović, Kaplarević, Todorović, M. Tatić (od 75' V. Savović), N. Tatić (od 58' Krajović), Miodragović (od 62' Drulović)

Kamenorezac: Petrović, Janković, Župac, Pecić, Stanojević, Panić, Petrašinović, Bežanović, Milićević, Vidaković, Erić

Ovom pobedom ekipa Garevine je nastavila sa odličnim prolećnim igrama, sada se nalazi u nizu od tri pobede u isto toliko mečeva što ih je dovelo do sedme pozicije na tabeli. Sastav Kamenoresca je ostao na devetom mestu.

U sledećem kolu Garevina gostuje Mladost 1977, dok u Dublje stiže sastav Mladosti iz Donjeg Katuna.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading