SASTAV IZ DRAGINJA NASTAVLJA SA ODLIČNIM PARTIJAMA: Ekipa Trešnjevke se odlično pokazala, ali je domaćin došao do sva tri boda!

Autor:

Sport

20.03.2023

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaostatak za liderom je šest bodova, dueli vodećih timova će odlučiti osvajača prvog mesta!

SASTAV IZ DRAGINJA NASTAVLJA SA ODLIČNIM PARTIJAMA: Ekipa Trešnjevke se odlično pokazala, ali je domaćin došao do sva tri boda!

Foto: FK Vojvoda Stepa Draginje

U okviru 15. kola Međuopštinske lige Pocerina u Draginju igran je susret između ekipe Vojvoda Stepe i Trešnjevke. U prvom susretu u Trbušcu domaćin je slavio rezultatom 3:0.

Republika

Oba tima su u ovaj meč ušla sa namerom da osvoje sva tri boda, gosti nisu imali nameru da se brane već su krenuli ofanzivno što je dovelo do velikog broja akcija na obe strane.

Već na samom startu meča, tačnije u 9. minutu, Dalibor Gajić je sa bele tačke savladao golmana domaćin Barjaktarova za 1:0.

Osam minuta kasnije Strahinja Pajčin je kao i Gajić, sa bele tačke savladao protivničkog golmana, 1:1.

U kaznenim prostorima oba tima smenjivale su se opasne situacije, ali su domaći bili koncentrisaniji u završnici.

U 28. minutu Goran Stojanović savladao je Tadića za potpuni preokret i prvo vođstvo domaćina na ovo meču.

Samo četiri minuta kasnije nakon kornera za domaćina, Poledica se našao sam na pet metara od gola i lagano je sproveo loptu u mrežu, 3:1.

Ovo je bio i konačan rezultat prvog poluvremena u kome smo imali priliku da vidimo četiri žuta kartona, po dva na obe strane. 

Nastavak igre nije bio toliko sadržajan golovima kao prvi deo, ali je šansi bilo na pretek. Mogli su gosti da prepolove zaostatak i da meč uvedu u neizvesnu završnicu, ali je golman domaćih i odbrana odlično intervenisala u nekoliko situacija.

Konačnih 4:1 postavio je rezervista Svičević u 86. minutu i tako je stavio tačku na ovaj meč.

Rezultat jeste previsok, ali je ekipa Trešnjevke pružila odličnu partiju u Draginju. Golmani na obe strane su imali dosta posla, za nijansu je u nekim situacijama bolje reagovao Barjaktarov i time je sprečio goste da ugroze zalihu iz prvog poluvremena. 

Vojvoda Stepa (Draginje) - Trešnjevka (Trbušac) 4:1 (3:1)

Vojvoda Stepa: Barjaktarov, Ignjatović, Maletić, Dobrić, Poledica, Stojanović, Drobnjak (od 60' Stanojević), Pajčić (od 60' Vasić), Bogojević, Damnjanović (od 14' Svičević), Lazić (od 80' Pantelić)

Trešnjevka: Tadić, Ajdarić (od 60' Dimitrić), Bogdanović, M. Gajić, Đ. Urošević, Simeunović, Todorović (od 60' S. Urošević), Mišić, D. Gajić (od 76' Čolić), Stanković, Marinković

Ovom pobedom ekipa Vojvoda Stepe izbila je na drugu poziciju koju sa 26 bodova deli sa Bobovikom i sastavom Mladosti iz Pocerskog Pričinovića. Prvi pratioci u odnosu na lidera zaostaju šest bodova.

U sledećem kolu u Trbušac stiže sastav Šipurskih Livada, dok ekipa Vojvoda Stepe gostuje u Mrovsku istoimenom timu.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading