FUDBAL JE NAJLEPŠA IGRA NA SVETU: Ni težak teren im nije zasmetao - Dobrava i Pričinović podelili bodove!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.03.2023

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Revija golova i podela bodova...

FUDBAL JE NAJLEPŠA IGRA NA SVETU: Ni težak teren im nije zasmetao - Dobrava i Pričinović podelili bodove!

Foto: FK Pričinović

Jedan od zanimljivijih duela 15. kola Međuopštinske lige Pocerina odigran je u Žabaru gde je domaća ekipa Dobrave Žabar 2020 dočekala goste iz Pocerskog Pričinovića.

 

Vremenski uslovi bili su gotovo idealni za fudbalsku predstavu, ali teren u Žabaru nije bio na reprezentativnom nivou, ali i pored navedenog, stanje igrališta nije onemogućilo fudbalere obe ekipe da pruže zapaženu partiju u kojoj su ljubitelji fudbala mogli da uživaju.

Krenulo je prilično burno. Nakon poraza u prolečnoj premijeri u Koceljevi rezultatom 0:1, već u devetom minutu susreta ekipa Pričinovića stiže do prednosti, a u listu strelaca upisao se Antonić. Samo četiri minuta kasnije domaćin stiže do izjednačenja, a mrežu gostiju zatresao je Mirković.

U nastavku susreta gosti iz Pocerskog pričinovića ređali su prilike, ali promene rezultata nije bilo.

Kako to obično biva, kada jedna ekipa ne iskoristi svoje šanse, kazna stiže. Upravo se to dogodilo fudbalerima Pričinovića u 60. minutu. Potpuni rezultatki preokret donosi Tomić.

Do kraja susreta gosti preko Dalibora Markovića uspevaju da stignu do drugog pogotka i poravnanja rezultata i slobodno se može reći da je susret okončan najpravednijim ishodom, podelom bodova.

Foto: FK Pričinović

Teren nije onemogućio fudbalere da pruže sve što znaju

 

- Međuopštinska liga Pocerina, 15. kolo:

Dobrava Žabare 2020 (Žabare) - Pričinović (Pocerski Pričinović) 2:2 (1:1)

Stadion: FK Dobrava 

Strelci: Mirković, Tomić (Dobrava Žabare 2020); Antonić, Marković (Pričinović)

Nakon ovog susreta obe ekipe nastavljaju borbu za plasman u doigravanje za popunu Mačvanske okružne lige. U narednom kolu Pričinović dočekuje ekipu Vlašića, dok će Dobrava Žabare 2020 gostovati u Koceljevi, aktulenom lideru, ekipi RAdničkog.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading