NI PROMENA TRENERA NIJE URODILA PLODOM: Crveno-beli sa igračem manje stigli do celog plena!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.03.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loznički prvoligaš i dalje posrće.

NI PROMENA TRENERA NIJE URODILA PLODOM: Crveno-beli sa igračem manje stigli do celog plena!

Foto: OFK Vršac

Prvi susret 24. kola Prve lige Srbije odigran je na Gradskom stadionu u Vršcu gde su domaći crveno-beli dočekali ekipu Loznice.

 

Pre samo par dana rukovodstvo Loznice odlučilo se na promenu šefa stručnog štaba. Na "užarenu klupu" seo je Aleksandar Janjić, ali "šok terapija" barem za sada nije dala očekivani rezultat. Lozničani i dalje ne znaju za trijumf u prolećnom delu šampionata, a kada se doda i podatak da su poslednji put tri boda osvojili u duelu protiv RFK Grafičara koji je odigran 5. novembra prethodne godine, jasno je zašto se klub nalazi u zoni ispadanja.

Idealni vremenski uslovi privukli su na tribine vršačkog gradskog stadiona oko 300 navijača koji su na kraju kućama otišli zadovoljni.

Prva prava uzbuđenja na utakmici, viđena su u prvih 15 minuta igre u drugom poluvremenu. Prvo je Dejan Parađina u 49. minutu susreta zbog dve javne opomene morao da napusti teren, a svega deset minuta kasnije i pored činjenice da su bili u brojčanom deficitu, crveno-beli stižu do pobedonosnog pogotka. Mrežu golmana Darka Vukašinovića zatresao je Nemanja Andrić što je bilo dovoljno za novu, treću prvenstvenu pobedu u pet odgiranih prolećnih utakmica.

Foto: OFK Vršac

Teškom mukom izvojevana pobeda

 

- Prva liga Srbije, 24. kolo:

OFK Vršac (Vršac) - Loznica (Loznica) 1:0 (0:0)

Stadion: Gradski stadion u Vršcu

Gledalaca: 300

Sudija: Igor Kovačević

Strelac: N. Andrić u 59. minutu za OFK Vršac

Žuti kartoni: D. Parađina, F. Stanisavljević, J. Pavlov (OFK Vršac); A. R. Abubakar (Loznica)

Crveni karton: D. Parađina (OFK Vršac)

OFK Vršac: Marković, Andrić (Blagojević), Kadijević (Pajević), Lazevski, Parađina, Pavlov (Braunović), Petrić, Stanisavljević, Stojković, Todorović (Glavinić), Tomić (Tasić). Trener: Nenad Mijailović

Loznica: Vukašinović, Abubakar, Dabić, Damnjanović, Jevremović, Komarčević, Marinković, Martinkevič (Jakovljević), Mićić (Ivanović), Petrović, Vićentijević. Trener: Aleksandar Janjić

Ovom pobedom ekipa OFK Vršca se probila na petu poziciju na tabeli i trenutno se nalaza na korak od mesta koje po okončanju ligaškog takmičenja vodi u doigravanje za popunu elitnog ranga srpskog klupskog fudbala. Međutim, kako bi u tome i uspeli vršačkim crveno-belima su neophodni i bodovi sa gostovanja, s obzirom da su poslenji put na gostujućem terenu slavili još 17. septembra u Klupcima kada su rezultatom 1:0 savladali današnjeg rivala.

Pred ekipom Loznice je velika borba za opstanak. Zeleni trenutno zauzimaju 14. poziciju prvoligaškog karavana, a od "sigurne zone" udaljeni su četiri boda.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading