JAŠUNJA STIŽE U LOTRIN GAJ: Turekovac kreće u pohod na viši rang!

Autor:

Sport

16.03.2023

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pauza je gotova.

JAŠUNJA STIŽE U LOTRIN GAJ: Turekovac kreće u pohod na viši rang!

Foto: FK Turekovac

Na otvaranju prolećnog dela prvenstva Gradske lige Leskovac, ekipa Turekovac ugostiće sastav Jašunje

Republika

Ekipa Turekovca je prvi deo prvenstva sa učinkom od šest pobede, dve podele bodova i četiri poraza završila na petoj poziciji na tabeli. Zaostatak za liderom je devet bodova, dok je drugoplasirani Atletiko na udaljenosti od šest. 

Na domaćem terenu ekipa je u prvom delu odigrala pet mečeva i upisala je 12 bodova. Jedini poraz pretrpeli su protiv jesenjeg prvaka iz Gložana koji ih je u veoma tesnom susretu savladao rezultatom 2:1. Marjan Stanković, jedan od najiskusnijh igrača Turekovca je za naš portal povodom prolećne premijere poručio:

- Spremili smo se dobro preko zime i jedva čekamo prvi takmičarski meč. Ekipa Jašunje je kvalitetna i neće nas zavrati njihov poraz u kupu od Gornjeg Sinkovca, želimo tri boda i nadamo se da ćemo doći do njih. Njima je napad najjače oružje, ali raduje činjenica da će naša odbrana biti kompletna. 

Republika

Foto: FK Turekovac

 

U nedelju u Turekovac stiže dugogodišnji član Gradske lige Leskovac, ekipa Jašunje. Sa 18 bodova na zimsku pauzu otišli su sa deobe sedme pozicije na tabeli. Gotovo ceo bodovni saldo osvojen je na domaćem terenu, 15 bodova su osigurali igrači pred svojim navijačima. 

U prvom susretu ova dva tima slavio je Turekovac rezultatom 2:1.

Turekovac - Jašunja

Nedelja, 19. mart od 11 časova

Stadion Lotrin Gaj

BONUS VIDEO: 

 

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading