NAPADAČI OBA TIMA NA VISINI ZADATKA: Milošević sa dva gola doveo Turekovac do pobede!

Autor:

Sport

12.03.2023

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrači oba tima pokazali da su spremni za nastavak prvenstva.

NAPADAČI OBA TIMA NA VISINI ZADATKA: Milošević sa dva gola doveo Turekovac do pobede!

Foto: FK Turekovac

Danas je na terenima sportskog centra Orion u Mrštanu odigran susret između domaće ekip Moravac Orion i gostiju iz Turekovca.

Republika

Gosti su od samog starta igrali nešto ofanzivnije i konkrentije što je rezultiralo golom u mreži domaćeg tima.

Posle nekoliko dobrih prilika, gosti prelaze u vođstvo preko Andrije Cvetkovića koji je odličnim udarcem sa nekih 17-18 metara savladao golmana Moravca.

Sledeći gol viđen je sa bele tačke. Posle igranja rukom igrača Turekovca, sudija je pokazao na kazneni udarac sa 11 metara, isti je realizovao domaći tim za 1:1.

Prednost gostujućem timu vratio je danas veoma raspoloženi Aleksa Milošević koji je posle prolaska nekoliko igrača pogodio donji levi ugao, 2:1 za Turekovac.

Sledeća situacija koju vredi pomenuti odigrala se na polovini gostujućeg tabora. Odličan udarac sa nekih 30 metara usled promene smera završio je iza leđa golmana, 2:2.

Konačan rezultat meča postavlja Aleksa Milošević svojim drugim golom na meču i time donosi pobedu Turekovcu u generalnoj probi pred nastavak prvenstva koji je zakazan za sledeću nedelju.

Odličan meč viđen je na terenu u Mrštanu, na trenutke je izgledao kao susret u kojem se igrači bore za bodove. Puno duela, naboja i nervoze pojedinih igrača samo su dodatni pokazatelji da svi imaju želju da svoj tim dovedu do pobede.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

 

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading