PRIPREME TEKU PLANIRANIM TOKOM: Turekovac želi da izbori plasman u viši rang!

Autor:

Sport

22.02.2023

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez velike pompe završen je prelazni rok.

PRIPREME TEKU PLANIRANIM TOKOM: Turekovac želi da izbori plasman u viši rang!

Foto: FK Turekovac

Epizodu u međuopštinskom rangu su brzu završili, ali se u klubu nadaju da će opet biti članovi istog.

Republika

Trenutno se ekipa Turekovac takmiči u Gradskoj ligi Leskovac, gde su na zimsku pauzu otišli sa 20 bodova što je bilo dovoljno za petu poziciju na tabeli. Lider iz Gložana je udaljen devet bodova, dok je drugoplasirani Atletiko na šest. 

Što se tiče igračkog kadra, sastav je gotovo ostao isti iz prvog dela prvenstva. Milan Denić je jedini pravi novajlija za prolećni deo lige. Pored njega ekipi su priključena tri mlađa igrača, a svi sa nestrpljenjem čekaj i potpuni oporavak Cvetanovića. 

Turekovac je za vreme priprema koje su u toku za sada odigrao tri prijateljska susreta. Dva puta su slavili i jednom su poraženi, na mečevima su dosta prilika dobili i mlađi igrači uz opravdana odsustva iskusnijih. U planu je odigravanje još toliko kontrolnih mečeva. Predstojećeg vikenda protivnik će biti Radnički (Pertate), zatim 5. marta sa ekipom Kumarevo i sastav Todorovce će biti rival 12.3.

Republika

Foto: FK Turekovac

Kolektiv Turekovca na okupu

Iz kluba su povodom pripremnog perioda za naš portal izjavili:

- Posle godinu dana pauze pred početak ove sezone opet smo oformili tim. Za sada nam ide dobro, naši ciljevi za ovu sezonu se znaju, želimo da izbori plasman u viši rang. U drugom delu sezone imamo dosta povoljniji raspored i gledaćemo da to maksimalno iskoristimo kako bi se probili ka samom vrhu tabele. 

Prolećni deo prvenstva ekipa otvara pred svojim navijačima protiv tima Jašunja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading