POSLE OSAM GODINA OPET U ISTOM DRESU: Denić otvara prelazni rok u Turekovcu!

Autor:

Sport

20.01.2023

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povratnik u redove ekipe otvara prelazni rok.

POSLE OSAM GODINA OPET U ISTOM DRESU: Denić otvara prelazni rok u Turekovcu!

Foto: FK Turekovac

Turekovac se trenutno takmiči u Gradskoj ligi Leskovac.

Republika

Na zimsku pauzu otišli su sa 20 bodova što je bilo dovoljno za petu poziciju na tabeli. Ekipa je pred kraj jesenjeg dela pružila nešto bolje partije koje je krnuisala pobedom nad ekipom Derbija u gostima.

Uprava kluba želi da na proleće nastavi u istom ritmu. Ciljevi se znaju, napad na prvo mesto i povratak u Međuopštinsku jablaničku ligu. Prvi dolazak u ovom prelaznom roku je povratak Milana Denića (29). 

Denić je povratnik u redove Turekovca posle osam godina, poslednji angažman imao je u ekipi Gornje Sinkovce. Igra na poziciji napadača, a može da pokrije još nekoliko pozicija u ofanzivi.

Denić je povodom povratka u Turekovac rekao:

- Mislim da sam izabrao pravu sredinu za nastavak karijere. Nadam se da će me svi prihvatiti dobro. Uvek dajem 100% na terenu i van njega, i to je ono što se može očekivati od mene na proleće. Nadam se da će navijači biti uz nas i da ćemo zajedno slaviti pobede. Hteo bih ovom prilikom da se zahvalim i ljudima u mom prošlom klubu za predivan period proveden u njihovom dresu. Takođe hvala upravi koja mi je izašla u susret i nije pravila smetnje za promenu sredine. 

Republika

Foto: FK Turekovac

Milan Denić

Iz kluba su povodom prvog pojačanja u aktuelnom prelaznom roku za naš portal izjavili:

- Denić je imao naš poziv i pred početak sezone, ali je tada odlučio da ostane i da vidi kako će se odvijati situacija u njegovom klubu. Na kraju polusezone dogovoren je dolazak u naše redove. Milan je naš školski drug i znamo se ceo život. Uklapa se potpuno u profil igrača koji nam je bio potreban u navali napada. 

Denić će priliku da prvi put ponovo obuče dres Turekovca imati protiv svog bivšeg tima u pripremnom meču. 

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading