PARTIZANOVO DETE DRUGO POJAČANJE: Radnički želi na proleće u mirnu luku!

Autor:

Sport

20.01.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radi se na dovođenju igrača koji bi popravili sliku na proleće.

PARTIZANOVO DETE DRUGO POJAČANJE: Radnički želi na proleće u mirnu luku!

Foto: FK Radnički Rudovci

Treći put u zelenom dresu

Radnički je u sezoni 2013/2014 bio član Beogradske zone, ali je zbog lošijih rezultat morao da se pomiri sa spuštanjem u niži rang. Od tada ekipa se takmiči u Prvoj beogradskoj ligi već devet godina za redom.

Republika

Polusezonu u beogradskoj ligi završili su sa učinkom 3-3-7 što je dovoljno za 12. poziciju na tabeli. Jedina dva tima ispod, koja su u zoni ispadanja su Budućnost sa pet bodova i fenjeraš Omladinac koji i dalje nije napravio pomak sa početnog bodovnog salda.

U aktuelnom prelaznom roku prvi je zeleni dres zadužio Milan Mitrović. Od danas sa njim svlačionicu će deliti u nastavku sezone i Stefan Savić (31). 

Savić je u mlađim kategorijama igrao za Šumadiju (Aranđelovac) i beogradski Partizan. U seniorskim vodama nastupao je za Šumadiju (Aranđelovac), Sopot, Šumadinac 1913 (Natalinci), OFK Aranđelovac 1979, Radnički (Rudovci) i Budućnost (Dudovica) iz koje dolazi u Rudovce. Stefan se najbolje snalazi na pozicijama zadnjeg i prednjeg veznog.

Republika

Foto: FK Radnički Rudovci

Stefan Savić

Iz kluba su povodom dolaska popularnog Savketa izjavili:

- Partizanovo dete, kreativac sa sjajnim driblingom i tačnim pasom. Igrač sa zavidnim stažom u srpskoligaškom i zonaškom fudbalu. Odlično poznaje našu ligu nastupajući za naš klub više godina, kao i kod komšija iz Dudovice. Ovo mu je treći put da će obući naš dres, nadamo se da će biti i treća sreća. 

Radnički prolećni deo prvenstva startuje na gostovanju ekipi Šumadije (Šopić). Prvi susret ova dva tima završen je bez pogodaka na obe strane.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading