RUDARI SKINULI SKALP JOŠ JEDNOM ZONAŠU: Šušnjar je imao svoje prilike, ali je Radnički bio konkretniji!

Autor:

Sport

21.02.2023

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za ovaj period priprema i više nego odličan meč!

RUDARI SKINULI SKALP JOŠ JEDNOM ZONAŠU: Šušnjar je imao svoje prilike, ali je Radnički bio konkretniji!

Foto: FK Šušnjar

Proteklog vikenda na terenu sa veštačkom travom u Lazarevcu odigran je susret između Šušnjara i Radničkog iz Rudovaca. Ovaj meč odigran je u sklopu priprema za nastavak sezone, prvi takmičarski meč oba tima igraju drugog vikenda meseca marta. 

Republika

Posle klasičnog ispitivanja snaga prvo ozbiljniju priliku imao je domaći tim u 12. minutu. Ivović je odličnim centaršutem pronašao Džiknića koji je glavom loptu poslao pored gola.

Dva minuta kasnije Radnički je mogao do gola, ali je Milovanović šutirao direktno u golmana.

Pokušavali su igrači oba tima da kroz pas igru stignu do gola, bilo je nekih ofanizvnih ataka na obe strane, ali se za prvi gol čekalo do 34. minuta. Odličan pas Gige Stojanovića iskoristio je Marković, koji je u punom trku šutem uspeo da savlada golmana protivnika, 1:0 za Radnički.

Samo dva minuta kasnije Šušnjar dolazi od izjednačenja. Loptu je za dosuđen slobodni udarac na samoj ivici kaznenog prostora namestio Stefanović, njegov udarac ka golu kači nekog od igrača gostiju, menja pravac i završava u mreži.

I u nastavku meča nizale su se prilike na obe strane, domaći sastav je možda imao izglednije šanse za postizanje gola, ali je golman Radničkog bio na visini zadatka.

Sastav iz Rudovaca u 66. minutu uspeo je da dođe do ponovne prednosti. Presing Spasojevića ispotavio se kao ključan u postizanju gola, on je loptu sproveo do Stojanovića, koji je šalje do egzekutora Milovanovića za 2:1. 

Do kraja susreta smenjivale su se prilike ispred golova, ali su mreže mirovale. Radnički iako desetkovan ne igranjem nekoliko standardnih igrača uspeo je da savlada ekipu iz višeg ranga. Viđen je odlični fudbal, veliki broj prilika, za nijansu je drugo poluvreme bilo bolje u odnosu na prvo. 

Iz redova Radničkog su posle meča poručili:

- Našim navijačima i publici se zahvaljujemo na poseti i podršci. Ekipi Šušnjar se takođe zahvaljujemo na gostoprimstvu, fer i korektnoj utakmici, želimo im puno uspeha u nastavku priprema i da ostvare svoje ciljeve. Našim igračima i treneru čestitamo na vrlo dobroj partiji i pobedi. 

Šušnjar - Radnički (Rudovci) 1:2 (1:1)

Šušnjar: Ivović, Ilić, Stojisavljević, Pantović, Lazarević, Živković, Stefanović, Gašić, Savić, Džiknić

Igrali su još: Đuketić, N. Obradović, Stojanović, Sofrenić, Belaćević, Nikolić, Blagojević

Radnički: Ćuk, Bogdanović, Tešić, Ivanović, J. Nikolić, Spasojević, Savić, M. Petrović, Stojanović, M. Marković, N. Milovanović

Igrali su još: M. Nikolić, M. Petrović

BONUS VIDEO: 


 

 

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading