JEDNA SERIJA ĆE BITI PREKINUTA: Vinogradar juri prvu pobedu na gostovanju, dok Stari Trstenik traži izlaz iz krize!

Autor:

Sport

10.03.2023

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neko će u nedelju prekinuti svoj niz istih rezultata..

JEDNA SERIJA ĆE BITI PREKINUTA: Vinogradar juri prvu pobedu na gostovanju, dok Stari Trstenik traži izlaz iz krize!

Foto: FK Vinogradar Riljac

U Rasinskom okrugu se lopta uveliko kotrlja po terenima, već od sutra nas očekuje treći takmičarski vikend. Jedan od duela u sklopu Druge rasinske okružne lige biće igran u Gornjem Ribniku gde će istoimeni sastav dočekati ekipu Vinogradara iz Riljca.

Republika

Ekipa Starog Trstenika jako je loše ušla u prolećni deo prvenstva, u prva dva susreta u nastavku šampionata zabeližili su dva poraza, u oba meča nisu uspeli da zatresu mrežu protivnika. Sa 15 bodova trenutno drže 12. poziciju na terenu, ali kriza njihovih napadača bi već trebala da upali alarm što se tiče nastavka sezone. Na 17 odigranih mečeva isto toliko puta su uspeli da savladaju protivničkog golmana.

U nedelju će od 12 časova ekipi Starog Trstenika protivnik biti sastav iz Riljca. Vinogradar je u prvom delu prvenstva zabeležio samo dve pobede, ali je u nastavku već na tom učinku. Prva dva kola igrali su pred svojim navijačima i u oba susreta su slavili. Na gostujućem terenu odigrali su do sada devet mečeva i uspeli su da zabeleže samo jedan bod.

Predsednik kluba, Momir Jevtić za naš portal povodom predstojećeg meča izjavio je:

- Dueli sa ekipom Starog Trstenika su u prošlosti znali biti jako zanimljivi, obično se igra na gol više i publika uvek ima šta da vidi. Zbog žutih kartona tri veoma bitna igrača će preskočiti ovo gostovanje, ali se nadamo da ćemo izboriti povoljan rezultat i da će se trenutno odlična atmosfera u timu nastaviti i dalje. U nedelju ćemo premijerno igrati u našoj staroj boji dresova, koju nam je obezbedio bivši predsednik, nekada i igrač i na tome mu se ovom prilikom zahvaljujemo.

Prvi duel ova dva tima završen je bez pobednika, rezultat je glasio 2:2.

Stari Trstenik - Vinogradar (Riljac)

Nedelja, 12. mart od 12 časova

Teren u Gornjem Ribniku

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading