EKIPA VINOGRADARA U ŠESTOJ BRZINI NA PROLEĆE: Drugi uzastopni trijumf na svom terenu, Orlovi slomljenih krila napustili Riljac!

Autor:

Sport

06.03.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavljena je dobra serija rezultata tima iz Riljca.

EKIPA VINOGRADARA U ŠESTOJ BRZINI NA PROLEĆE: Drugi uzastopni trijumf na svom terenu, Orlovi slomljenih krila napustili Riljac!

Foto: FK Vinogradar Riljac

Proteklog vikenda na programu su bili mečevi drugog kola prolećnog dela prvenstva Druge Rasinske okružne lige. Ekipa Vinogradara ugostila je sastav Belih Orlova.

Republika

Veoma težak teren u Riljcu od samog starta meča pravio je probleme igračima oba tima.

Nije bilo velikih uslova za pas igru, pa je fokus oba tima bio na dugim i visokim loptama. U većini slučajeva se i preskala čitava srednja linija, kako bi lopta stigla do napadača.

U 29. minutu Jovan Jovanović je odlično izvedenim slobodnim udarcem savladao golmana Belih Orlova, Ivanovića za 1:0.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika Sport (@nizelige5)

 

Nedugo zatim domaći dolaze i do drugog gola, opet posle prekida. Na odlično ubačenu loptu u kaznenom prostoru Tobolca, najbolje se snalazi Miloš Mihajlović koji glavom sprovodi loptu u mrežu, 2:0.

Do kraja poluvremena nije bilo promene rezultata. 

Već do 55. minuta gostujući trener je izvršio tri izmene i tako je uveo sve dostupne igrače sa klupe. 

Situacija koja je u mnogome odlučila pitanje pobednika desila se u 74. minutu kad je kapiten Mladen Matić dobio drugi žuti karton, i time je ostavio svoje saigrače sa 10 igrača u polju. 

Do poslednjeg sudijskog zvižduka nije bilo promene rezultata, Vinogradar je posle uvodne pobede na otvaranju prolećnog dela prvenstva, upisao još jedan trijumf pred svojim navijačima. 

Dejan Miletić je na ovom meču pokazao devet žutih kartona, šest na domaćoj strani i tri gostujućim igračima.

Vinogradar (Riljac) - Beli Orlovi (Tobolac) 2:0 (2:0)

Vinogradar: Damnjanović, Janković (od 65' D. Todorović), Milić, Babović (od 76' Matić), I. Todoroović (od 80' Škovrić), Milićević, Jovanović, Jevtić, Mihajlović, Milojević, Stevanović

Beli Orlovi: Ivanović, Petrović, Stevanović, Matić, Džekić (od 55' Smiljković), Pecić (od 35' Ivanović), Vučić, Đonić (od 46' Milić), Tošić, Popović, Egerić

Ovom pobedom ekipa Vinogradar je napredovala i sada je na deobi 13. pozicije na tabeli, dok su Beli Orlovi spali sa šestog na osmo mesto.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading