SADA JE VEĆ JASNO: Ovo proleće na Garevinu miriše!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.03.2023

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija prolećnih trijumfa j nastavljena.

SADA JE VEĆ JASNO: Ovo proleće na Garevinu miriše!

Foto: FK Garevina

Fudbaleri Garevine iz istoimenog mesta u opštini Aleksandrovac, nastavljaju sa uspešnim ostvarenjima u nastavku takmičarske sezone.

 

U okviru prvog prolećnog kola Druge rasinske okružne lige Garevina je slavila na gostovanju u Starom Trsteniku rezultatom 1:0, a navedeni trijumf potvrđen je i prvom prolećnom pobedom na domaćem terenu.

U okviru 19. kola Druge rasinske okružne lige Garevina je dočekala ekipu Poljoprivrednika iz Počekovine i ostvarila važan trijumf rezultatom 2:0 kojim klub zauzima poziciju u gornjoj polovini tabele.

Domaćin je pružio odličnu partiju tokom susreta, a ono što posebno sve u klubu može da raduje, jeste činjenica da zmske akvizicije već sada pokazuju da će biti istinska pojačanja za ekipu. 

Kada je reč o samoj utakmici, prvih desetak minuta protekla su u "odmeravanju snaga", da bi jedan presing Petrovića urodio plodom. Oduzeo je loptu na tridesetak metara od gola, pravovremeno asistirao Tatiću kome je ostao samo lakši zadatak, da loptu sprovede u mrežu.

Do kraja prvog poluvremena beležimo i sjajnu priliku koju su imali gostujući fudbaleri, ali je poravnanje rezultata sprečio sjajni golman Nikolić.

Foto: FK Garevina

Složno ka novim uspesima - FK Garevina

 

U nastavku susreta uglavnom se igralo između dva šesnaesterca, a onda je došao i ključni trenutak ovog meča. Sjajno je J. Petković u 75. minutu izveo jedan prekid, inteligentno ubacio loptu u prostor za Petrovića, a ovaj je matirao protivničkog golmana, za ispostaviće se konačnih 2:0.

Pet minuta kasnije mogla je mreža Poljoprivrednika i treći put da se zatrese, ali ovoga puta Petrović nije uspeo da golom kruniše sjajnu asistenciju N. Petkovića. Lopta je otišla iznad gola golmana ekipe iz Počekovine.

Po okončanju susreta svi prisutni su bili saglasni da je najbolji akter današnjeg meča bio Petrović, asistent kod prvog i strelac drugog pogotka.

- Druga rasinska okružna liga, 19. kolo:

Garevina (Garevina) - Poljoprivrednik (Počekovina) 2:0 (1:0)

Stadion: FK Garevina

Strelci: Tatić 10, Petrović 75

U ostalim utakmicama 19. kola drugog stepena rasinskog fudbala, postignuti su sledeći rezultati:

Vinogradar (Riljac) - Beli Orlovi (Tobolac) 2:0

Mladost (Donji Katun) - Stari Trstenik (Stari Trstenik) 2:0

Garevina (Garevina) - Poljoprivrednik (Počekovina) 2:0

Omladinac (Ugljarevo) - Kamenorezac 76 (Dublje) 2:0

Velika Drenova (Velika Drenova) - Mladost 1977 (Garevina) 1:0

OFK Kopaonik 1931 (Brus) - Donji Kopaonik (Razbojna) 1:0

Ribnik (Gornji Ribnik) - Jezero 2017 (Zlatari) 0:4

Slobodne su bile ekipe Mladosti iz Toljevca i Borca iz Gornjeg Katuna.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading