DERBI NA OTVARANJU PROLEĆNOG DELA PRVENSTVA: Tri boda za oba tima znače veliki korak ka višem rangu!

Autor:

Sport

10.03.2023

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duel od kojeg će u velikoj meri zavisiti dalji tok borbe za titulu.

DERBI NA OTVARANJU PROLEĆNOG DELA PRVENSTVA: Tri boda za oba tima znače veliki korak ka višem rangu!

Foto: FK Graničar Adaševci

Predstojećeg vikenda startuje drugi deo sezone Međuopštinske lige Srem (grupa Zapad) i odmah na startu nas očekuje veliki derbi koji u mnogome može da odluči dalji tok borbe za ulazak u viši rang.

Republika

LSK iz Laćarka će ugostiti Graničar iz Adaševca, biće to duel dve prvoplasirane ekipe. Oba tima su do pre nekoliko godina bili članovi dosta jačih rangova, ali situacija je sada takva da će se njihov duel igrati u međuopštinskom rangu.

Domaćin nedeljnog susreta je sezonu počeo upravo porazom od jesenjeg prvaka, kasnije je napravljena serija dobrih rezultata pa su na zimsku pauzu otišli sa 32 boda što je bilo dovoljno za drugu poziciju na tabeli, lider je na samo dva boda prednosti.

Jesenji prvak, ekipa Graničara je na prvo mesto na tabeli došla uz pomoć 11 pobeda i po jednu podelu bodova i poraz. Sve to je bilo dovoljno za prednost od dva boda u odnosu na nedeljnog protivnika. 

Oba tima za ovu sezonu imaju cilj da se za početak vrate u Sremsku ligu, trećeplasirana ekipa je od drugog mesta udaljena četiri boda, ali ako ne bude iznenađenja bitka za prvo mesto bi trebalo da se vodi u dvoje.

Sportski direktor Graničara, Vladimir Ivanović za naš portal povodom nedeljnog duela je izjavio:

- Gostujemo drugoplasiranoj ekipi iz Laćarka, naši momci su vredno radili, pojačali smo sve linije tima i smatramo da smo spremni za početak prolećenog dela prvenstva. Ulogu favorita prepuštamo odličnom domaćinu, ipak oni nas jure i imaju imperativ pobede. U svakom slučaju, idemo kolo po kolo, pa ćemo videti dokle će nas na kraju sezone to dovesti. 

Prvi duel ova dva tima igran u Adaševcu završen je pobedom domaćina rezultatom 2:0.

LSK (Laćarak) - Graničar (Adaševci)

Nedelja, 12. mart od 14.30

Stadion LSK-a

BONUS VIDEO: 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading