PRITISAK JE VELIKI, ALI IDEMO NA POBEDU: Trener "pančevačke dizelke" nema dilemu pred veliki derbi celokupnog šampionata! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.02.2023

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstojećeg vikenda oči fudbalske Srbije biće usmerene ka terenu sa veštačkom travom najvećeg srpskog stadiona.

PRITISAK JE VELIKI, ALI IDEMO NA POBEDU: Trener "pančevačke dizelke" nema dilemu pred veliki derbi celokupnog šampionata! (VIDEO)

Foto: FK Železničar Pančevo

Prethodnu jesen okončali su sa 11 pobeda i po četiri remija i poraza. U nastavak takmičenja ulaze i jedni i drugi sa 37 bodova na kontu i već u prolećnoj premijeri odigraće međusobni duel nakon kojeg mnogo toga može biti jasnije, ali i ne mora.

 

Tokom prvog dela šampionata dve ekipe su odigrale susret u okviru 5. prvenstvenog kola, 27. avgusta prethodne godine. Na stadionu Sportskog centra "Mladost" u Pančevu ekipa RFK Grafičara je slavila rezultatom 3:1, a u listu strelaca su se upisali Jovan Mituljikić, Nikola Knežević i Jovan Šljivić, dok je jedini pogodak za "pančevačku dizelku" postigao Strahinja Jovanović sa "bele tačke".

 

 

Dve ekipe koje sa punim pravom pretenduju da od naredne jeseni krenu u žetvu superligaških bodova, sastaće se već na startu prolećnog dela šampionata. U očekivanju velikog derbija koji će biti odigran na terenu sa veštačkom travom stadiona "Rajko Mitić", konferenciju za medije održao je trener pančevačkog kluba, Tomislav Sivić koji je tom prilikom izjavio:

- Sve što smo planirali da uradimo u pripremnom periodu, uradili smo. Uprava kluba nam je obezbedila izvanredne uslove, bili smo u Antaliji, odradili smo ozbiljan posao. Znamo šta nas čeka već od prvog kola. U svakom meču moramo da idemo na pobedu, pritisak je veliki, ali moramo biti svesni toga. Već prva utakmica biće možda i najteža. Izuzetno poštujemo Grafičar koji možda igra i najbolji fudbal u ligi, ali mi imamo svoj cilj. Spremni dočekujemo prvenstvo, pojačani iskusnim igračima.

 

 

Da podsetimo, meč između RFK Grafičara i Železničara iz Pančeva na programu je u subotu 25. februara sa početkom od 13 časova. 

Pročitajte i sve detalje vezane za prvo kolo nastavka šampionata u okviru drugog stepena srpskog klupskog fudbalskog takmičenja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading