KUP JE TAKMIČENJE KOJE DONOSI IZNENAĐENJA: Trener Anđelković oprezan pred nastavak takmičenja!

Autor:

Sport

16.02.2023

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičarski mečevi počinju već predstojećeg vikenda.

KUP JE TAKMIČENJE KOJE DONOSI IZNENAĐENJA: Trener Anđelković oprezan pred nastavak takmičenja!

Foto: FK Majdevo-Kupci

Ekipa Majdevo-Kupci priprema se za nastavak sezone u okviru Zone-Zapad u kojoj su tokom prethodne jeseni ostvarili zapažene rezultate osvojivši šestu poziciju i čini se da je bodovna zaliha dovoljna da klub u predstojećim mesecima ne strepi za opstanak u četvrtom rangu srpskog klupskog fudbalskog takmičenja.

 

Pored ligaškog takmičenja, Majdevo-Kupci imaju velike ambicije u okviru kup takmičenja. U nedelju 19. februara na programu je meč osmine finala Kupa rasinskog okruga u kojem će Majdevo-Kupci dočekati ekipu Sloge iz Lozne koja se takmiči u nižem stepenu takmičenja, Prvoj rasinskoj okružnoj ligi.

Pred navedeni susret trener domaće ekipe Nenad Anđelković je izneo svoja očekivanja:

- Biće ovo prva zvanična utakmica u nastavku polusezone. Sastajemo se sa ekipom Sloge koja se takmiči u jednom rangu ispod nas. Očekujem tvrdu i dinamičnu utakmicu. Kup je takvo takmičenje gde svako može da iznednadi svakoga. Ipak, nadam se prolasku u narednu rundu, četvrtfinale Kupa rasinskog okruga.

Foto: FK Majdevo-Kupci

Može li ekipa Majdevo-Kupci stići do kup trofeja?

 

Kada je reč o samoj utakmici, ona će biti odigrana na igralištu ekipe Majdevo-Kupci, a na programu je u nedelju 19. februara sa početkom od 14 časova.

Što se tiče samog nastavka prvenstvenih borbi, ekipa Majdevo-Kupci u prolećnoj premijri 11. marta dočekuje Levač iz Rekovca, dok već narednog vikenda Slogu iz Lozne očekuje veliki derbi na svom terenu protiv imenjaka iz Ćićevca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading