KAPITALNO POJAČANJE STIGLO U ARILJE: Sa Islanda pravo u redove Budućnosti!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.02.2023

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Operacija "opstanak u ligi" uveliko traje.

KAPITALNO POJAČANJE STIGLO U ARILJE: Sa Islanda pravo u redove Budućnosti!

Foto: FK Javor-Matis Ivanjica

Iza fudbalera Budućnosti iz Arilja je polusezona za zaborav, a tokom zimske pauze sve strukture kluba usmerene su ka stvaranju uslova koji će omogućiti ostvarenje primarnog cilja, opstanka u zapadnoj grupi srpskoligaškog karavana.

 

Šrvi deo šampionata Ariljci su okončali sa skorom od dve pobede, pet remija i osam poraza što je bilo dovoljno za pretposlednju poziciju na tabeli. Kako bi se navedeno ostvarenje nadoknadilo tokom predstojećeg proleća, rukovodstvo Budućnosti je na užarenu klupu dovelo iskusnog pedesetčetvorogodišnjeg stručnjaka Gorana Đukića koji je tokom dosadašnje karijre predvodio ekipe lučanske Mladosti, Jedinstvo Puteva iz Užica, kao i GFK Slobodu koju je prethodne sezone uveo u Prvu ligu Srbije.

Foto: FK Budućnost Arilje

Sa njim je opstanak realnija opcija

 

Istovremeno, klub je tokom zimskog prelaznog roka ostao bez mladog golmana Luke Savića koji će karijeru nastaviti u superligaškoj konkurenciji u dresu Mladosti iz Lučana, a tim povodom rukovodstvo Ariljaca je brzo reagovalo i poziciju među stativama poverilo iskusnom golmanu.

Reč je o Vladanu Đogatoviću koji se nakon pune četiri godine vraća u Srbiju i sigurno će biti veliko pojačanje za ekipu Budućnosti.

Iza iskusnog tridesetosmogodišnjeg golmana je bogata igračka karijera. Do sada je nastupao za ivanjički Javor, kraljevačku Slogu, Radnički 1923 iz Kragujevca, Novi Pazar i gornjomilanovački Metalac, a prethodne četiri godine proveo je na Islandu gde je nastupao za Akurejri, Gindavik i Magni.

Da podsetimo, već u prolečnoj premijeri fudbalere Budućnosti očekuje veliko iskušenje, s obzirom da u Arilje stiže izuzetno pojačana ekipa FAP-a iz Priboja. Prvi ovosezonski susret dve ekipe okončan je podelom bodova rezultatom 1:1.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading