VEROVALI, ILI NE: Nakon pune decenije vraća se u srpski fudbal - nekadašnji igrač Crvene zvezde, ima novi klub!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.02.2023

23:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovome se sigurno niko nije nadao...

VEROVALI, ILI NE: Nakon pune decenije vraća se u srpski fudbal - nekadašnji igrač Crvene zvezde, ima novi klub!

Foto: Starsport

Leta 2018. godine odlučio je da okonča svoju igračku karijeru, ali četiri i po godine kasnije vraća se na zeleni tepih.

 

Tokom igračke karijere nastupao je za Rudar iz rodnih Pljevalja. Igrao je i za čelarevsku ČSK Pivaru, dve sezone je bio član Crvene zvezde sa kojom je 2012. godine stigao do trofeja u nacionalnom kupu Srbije, a zatim je nastupao za čačanski Borac, skopski Vardar, rumunsku Konkordiju, a kao što je već i rečeno, leta 2018. godine odlučio se da "okači kopačke o klin" i karijeru okonča tamo gde je ona i počela, u redovima pljevaljskog kluba.

Stevan Reljić, po vokaciji desni bek, koji može da odgovori zadacima i na drugom kraju terena, odlučio je da se vrati fudbalu.

Reljić j postigao dogovor sa rukovodstvom Fudbalskog kluba Orlovac 1932 iz Mrčajevaca i dres ovog kluba nosiće u narednom periodu kada god mu vreme i forma to budu dozvolili.

Foto: Starsport

Reljić u crveno-belom dresu

 

Treba napomenuti da je Reljićeva supruga rodom iz Mrčajevca, pa je možda upravo i to pomoglo u odluci da pomogne lokalnom klubu.

Ekipa Orlovca 1932 trentno se takmiči u Moravičkoj okružnoj ligi - "grupa Sever" i nakon prvog dela šampionata sa skorom od šest pobeda, pet remija i tri poraza zauzimaju treću poziciju na tabeli petog ranga takmičenja i svakako će zahvaljujući najnovijem pojačanju, pokušati u narednom periodu da nadomeste bodovni zaostatak koji imaju u odnosu na lidera, ekipu Zadrugara iz Donje Trepče.

Prvi meč u nastavku šampionata, ekipa iz Mrčajevca će odigrati protiv Mladosti u Preljini, a ostaje da se vidi da li će najnovije pojačanje kluba u tom susretu i debitovati u novom dresu

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Fudbalomanijak

07.02.2023 06:26

Pevaće u Mrčajevcima Stevan i Miroslav Ilić.