ZAMENIO SENJAK FRANCUSKOM, PA SE OGLASIO: Beograd je moj DRUGI DOM, ambicije u Remsu su jasne!

Autor:

Sport

03.02.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi Falu Fol nije krio zadovoljstvo posle prelaska u Rems.

ZAMENIO SENJAK FRANCUSKOM, PA SE OGLASIO: Beograd je moj DRUGI DOM, ambicije u Remsu su jasne!

Foto: RFK Grafičar

Falu Fol

Fudbalski klub Grafičar pomerio je granice kada su transferi fudbalera iz Nižih liga u pitanju.

Republika

Mladi Senegalac Falu Fol (18) napustio je Senjak i u transferu vrednom 500.000 evra pojačao klub iz Liga petice, francuski Rems.

Odmah po dolasku u Rems izneo je svoje impresije.

- Prvi utisci po dolasku u Rems su odlični. Doček menadžera kluba me je jako impresionirao, a sam sastav ekipe, kvalitet igrača, takođe me je oduševio, baš kao i način na koji se sprovode treninzi. Potpisivanje ugovora je prošlo dobro. Radio sam dosta testova, imao temeljan lekarski pregled, ali sve je u redu. Ambicija mi je da se pokažem u drugom timu Remsa kako bih se što pre pridružio prvom sastavu - istakao je Fol, pa nastavio:

 

 

- Svakako, zahvalan sam na svakoj ukazanoj prilici, svestan da mi transfer iz Grafičara u ovako veliki klub omogućava mnogo toga. Pre svega, biću u prilici da svojim roditeljima i mojoj braći omogućim bolji život, a meni je dovoljno samo to što sam na terenu i što uživam u omiljenom sportu. To mi je bio i prioritet kada sam krenuo da se bavim fudbalom.

Posvetio se zatim i timu Grafičara:

- Grafičar će mi nedostajati. Najviše jer su Grafosi jedna velika porodica. Faliće mi saveti trenera i saigrača. Ta atmosfera koju smo zajedno gradili. Mnogo prijatelja sam stekao u Beogradu, a pomenuo bih Stajića, koji mi je jednog dana dao savet kako da se nosim sa pritiskom. To mi je izuzetno mnogo pomoglo. Celom timu želim mnogo uspeha u nastavku sezone, a svakom želim sreću u ličnim planovima. Potrudiću se da dođem u Grafičar prvom sledećom prilikom, jer je Beograd moj drugi dom, a Srbiju doživljavam kao svoju zemlju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading