KRAGUJEVAC PODRHTAVA: Nekadašnji fudbaler Reala stigao u Srbiju!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.01.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cilje jeste opstanak u zonskom rangu takmičenja, ali ukoliko se ukaže prilika i za nešto više, svakako če biti prigrabljena.

KRAGUJEVAC PODRHTAVA: Nekadašnji fudbaler Reala stigao u Srbiju!

Foto: FK Srbija Ilićevo

Fudbaleri Srbije iz Ilićeva prethodnu jesen u okviru Zone Šumadijsko-raške okončali su na sedmoj poziciji i čini se da je klub na dobrom putu da ostvari primarni cilj kada je aktuelna sezona u pitanju.

 

Klub iz Ilićeva prethodne sezone je kroz Prvu ligu Kragujevca obezbedio plasman u zonski rang srpskog klupskog fudbala i samim tim, ostvarenjem od četiri pobede i tri remija u 13 odigranih mečeva, svi u klubu moraju biti zadovoljni.

U ovom momentu borba za novi iskorak u takmičenju, plasman u srpskoligaški karavan, nedostižna je i svi u Ilićevu prevashodno žele što pre da obezbede opstanak u aktuelnom takmičenju.

Usled navedenog, tokom zimske pauze klub je već angažovao petoricu novajlija. 

Prvo pojačanje stiglo je iz gornjomilanovačkog Takova, a u pitanju je dvadesetpetogodišnji fudbaler sredine terena Jovan Lukić. Lukić je tokom dosadašnje karijere nastupao za kragujevački Radnički 1923, čačanski Borac, Slogu iz Požege i Real iz Podunavca.

Foto: FK Srbija Ilićevo

Jovan Lukić - prvo pojačanje Srbije

 

Tokom prethodnog leta poneo je dres Takova, ali se nakon svega šest meseci nastupanja u Gornjem Milanovcu odlučio za povratak u rodni grad i ovoga puta poneće dres Srbije.

Pored Lukića, Srbiju su tokom zimske pauze pojačali i Janko Jurišević, zatim Uroš Nedeljković, Luka Panić i Miloš Matanović.

 

Takođe treba napomenuti da je postignut i dogovor sa dosadašnjim šefom stručnog štaba, pa će ekipu i u narednom periodu sa klupe predvoditi Miladin Todorović.

U prolećnoj premijeri ekipa Srbije dočekuje na svom terenu u Ilićevu ekipu kragujevačke Šumadije 1903. Prvi ovosezonski susret dve ekipe okončan je trijumfom Šumadije 1903 rezultatom 2:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading