ORLOVAC ZAVRŠIO POSAO OKO NOVAJLIJA: Na proleće će očigledno biti dosta jači u igračkom kadru!

Autor:

Sport

19.01.2023

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Mrčajevcima sklopili kockice za nastavak sezone na proleće.

ORLOVAC ZAVRŠIO POSAO OKO NOVAJLIJA: Na proleće će očigledno biti dosta jači u igračkom kadru!

Foto: FK Orlovac 1932 Mrčajevci

Sastav Orlovca je na zimsku pauzu Moravičke okružne lige (grupa Sever) otišao sa treće pozicije na tabeli.

Republika

Liga je ove godine dosta izjednačena pa će se voditi velika bitka na proleće za plasman u viši rang. U Mrčajevce su u ovom prelaznom roku do sada stigla dva igrača. Opremu Orlovca u nastavku sezone nosiće Miroslav Sedlarević i Milan Šarac.  

Uprava kluba je obelodanila i ime trećeg novajlije u zimskom prelaznom roku. Dragović Rajko (34) je pojačanje za golmansku liniju. Dolazi iz ekipe Kej (Čačak) u kojoj je proveo poslednje četiri i po godine. Igrao je još i za Spartak (Trnava), Parmenac, Rakovo, Omladinac (Zablaće) i Mladost iz Atenice. 

Republika

Foto: FK Orlovac 1932 Mrčajevci

Rajko Dragović

Iz kluba su povodom dolaska Dragovića izjavili:

- Sigurno da će iskustvo ovog momka dosta pomoći našoj ekipi da ostvari što bolji rezultat u Okružnoj ligi. Možemo slobodno reći da je zavesa spuštena što se tiče dolazaka u naš klub. Jedini igrač koji je razdužio opremu je Perišić Goran koji će na proleće nastupati u dresu Jablanice, i ovim putem mu se zahvaljujemo na svemu učinjenom u našem klubu.

Pripreme za prolećni deo sezone Orlovac započinje 5. feburara. Za sada ima i nekoliko zakazanih prijateljskih susreta. Prvi je sa ekipom Keja (19.2), zatim Šumadija iz Toponice (28.2.), Šumadija iz Drače (5.3) i Rudar iz Bresnice (12.3).

Orlovac prvi meč u nastavku sezone igra sa drugoplasiranom ekipom Mladosti. Prvi susret ova dva tima završen je podelom bodova, utakmica je završena bez golova. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading