GORELO JE NEBO NAD BEOGRADOM: Zvezdara dočekala svoje šampione! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.01.2023

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal neviđenih razmera dogodio se u Sarajevu.

GORELO JE NEBO NAD BEOGRADOM: Zvezdara dočekala svoje šampione! (VIDEO)

Foto: Instagram.com/steffan_kariic/printscreen

Tokom "Šampion junior kupa" koji je održan u Sarajevu, a na kojem su učestvovali mladi fudbaleri ekipa sa prostora nekadašnje Jugoslavije, dogodio se skandal koji je izazvao veliku buru kako u Srbiji, tako i u regionu.

 

Naime, tokom jedne od utakmica, deca iz splitskog kluba skandirala su "Ubij, ubij Srbina", a nakon susreta u hotelu u kojem su bili smešteni mladi fudbaleri Zvezdare, viđen je huliganski pir tokom kojeg je jedan od roditelja dečaka beogradskog kluba napadnut hladnim oružjem i tom prilikom doživeo je, na sreću lakše povrede, a istovremeno je grupa huligana sa fantomkama na glavama bacila i suzavac.

Foto: FK Zvezdara

Mlade nade FK Zvezdara u Sarajevu

 

I pored pretrpljenog šoka, mlade "Bulke" su nastavile turnir, privele takmičenje kraju, a u ponedeljak 16. januara, u ranim jutarnjim časovima stigli su u Beograd, gde im je na stadionu Fudbalskog kluba Zvezdara, u Ulici Ljubice Luković 5, priređen veličanstveni doček.

Veliki broj navijača ovog kluba, ali i ljubitelja fudbala iz srpske prestonice uz bakljadu i vatromet dočekali su svoje male heroje, a nebo nad srpskom prestonicom, gorelo je...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KARIÑO (@steffan_kariic)

 

Treba napomenuti da su se i pored svega što su doživeli u Sarajevu, mladi fudbaleri Zvezdare iz bosanskohercegovačke prestonice vratili sa dve medalje. Generacija "Bulki" 2012. godišta stigla je do bronzanog odličja, dok su dve godine stariji momci u Beograd doneli srebrnu medalju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading