"UBIJ SRBINA" ODJEKIVALO SARAJEVOM: Jezivi detalji napada na srpsku decu i roditelje (VIDEO)

Autor:

Svet

14.01.2023

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom dečjeg re­gionalnog fudbal­skog turnira u ovom gra­du, navijači Ilidže upali su danas u hotel u kojem su smeštena deca i roditelji iz Srbije, i to sa fantom­kama i suzavcem.

"UBIJ SRBINA" ODJEKIVALO SARAJEVOM: Jezivi detalji napada na srpsku decu i roditelje (VIDEO)

Foto: pixabay.com

Napali su više odraslih i dece, a jednog roditelja ranili su nožem. Do zaključenja ovog broja trajao je policijski uviđaj, a na mesto inci­denta uputio se i ambasa­dor Srbije u BiH, pišu Novosti.

Prema prvim nalazima istrage, oko U 17.30 na području opštine Ilidža policija MUP-a Kantona Sarajevo obaveštena je da je došlo do narušavanja javnog reda i mira. Kako su potvrdili iz Operativ­nog centra MUP-a Kantona Sarajevo, "tom prilikom je jedna osoba povređena, i to oštrim predmetom":

- Ta osoba je preveze­na na ukazivanje lekarske pomoći i nije životno ugrožena.

Policijski slu­žbenici Uprave MUP-a Kantona preduzimaju mere i radnje na rasvetljavanju okolnosti vezano za ovaj događaj - rekli su iz MUP.

Prema prvim nezvanič­nim informacijama, ha­os je nastao na tribinama fudbalskog turnira za de­cu još tokom pre podneva kada je grupa navijača po­čela da skandira: "Ubij Sr­bina", posle čega je usle­dio niz incidenata. Na meti su, svedoče očevidci, bili mali fudbaleri iz Srbije, kao i odrasli koji su bili u njihovoj pratnji.

U međuvremenu, se po­javio i šokantan snimak za koji tvrdi da je sni­mljen jutros u Sara­jevu tokom međunarod­nog fudbalskog turnira "Šampion junior kup". Kako se može videti na snimku, ovaj sramni tre­nutak se dogodio tokom utakmice. Dečaci u tam­nim dresovima, pretpo­stavlja se nekog kluba iz BiH, zagrlili su se dok su stajali pored terena i počeli su da skaču i skandiraju: "Ubij Srbi­na".

Utakmica, dok traje snimak, nije prekidana, a u jednom trenutku se čuje kako im muški glas dobacuje: "Ej, ko ti je to rekao da pevaš?" Nije poznato ko je muškarac koji je reagovao, ali se očigledno zgranuo kada je čuo da tako mala deca pevaju tako užasnu stvar.

Po svemu sudeći in­cidenti su nastavljeni i tokom dana, koji su kul­minirali kada je u hotel u kom su bili smešteni u Sarajevu upala grupa muškaraca maskiranih fantomkama, koji su ba­cili suzavac.

- Došla je i policija, tamo je bio opšti haos. Deo naših dečaka i od­raslih koji su sa njima tamo otišli, u hotelu su praktično bili blokira­ni i tokom večeri nisu mogli da izađu jer su se uplašili huligana i no­vog incidenta - napisao je jedan od očevidaca na društvenim mrežama.

IZBODEN BEOGRAĐANIN

Kako smo nezvanični saznali, razulareni huligani Ilidže nožem su izboli mlađeg muškarca iz Beograda, sa Zvezdare. On je medicin­ski zbrinut, ali do zaključenja ovog izdanja nije bio poznat stepen povreda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Šomi

14.01.2023 22:26

A šta tražimo među balijama.Daleko im lepa kuća.Dodik je u pravu.

Rass

14.01.2023 23:12

Posle ce biti kuku lele Majke Srebrenice,opet zapocinjete rat.

BOGDAN

15.01.2023 08:29

TAKO NAM I TREBA COVEK DORO KAZE STO TRAZITE KOD BALIJE.DOK POTURICE KLICU UBI SRBINA BALIJE PEVAJU SVOJE TURSKE PESME U BEOGRAD U NIKAD NIJE KASNO I ZVEZDA GRANDE PA SRBI IM JOS ODAJU OVACIJU.

Džonko

15.01.2023 19:00

"ubij srbina" pevali mladi hrvati pa bošnjaci krenuli u realizaciju... Kao devedesetih samo mlađi naraštaji... Tako su vaspitani od starijih... Nego kakooo????